Prev ArrowNext ArrowRatingTimeShippingMailLogoOnlyInstagramFacebookMessenger

Zaalvoetbal tenues ontwerpen

Ontwerpen je eigen zaalvoetbal tenues in slechts 5 minuten

5-sterren beoordeling
5 sterren op Facebook
Zaalvoetbal tenues ontwerpen

Voorbeelden van onze teams

Nieuwe zaalvoetbal tenues bedrukken nodig voor je team?

Zaalvoetbal tenues laten bedrukken aan de hand van jouw eigen ontwerp? Dat doe je online met de design tool van Sportmonda. Dit programma stelt je in staat om zelf mooie tenues te maken voor jouw zaalvoetbalteam. Natuurlijk volledig gepersonaliseerd op basis van de gewenste kleuren, logo’s en lettertypes. Zo maak je team, club en vereniging altijd een professionele indruk tijdens zaalvoetbal trainingen en wedstrijden.

Zaalvoetbal tenues online ontwerpen
Begin met ontwerpen

Gepersonaliseerde zaalvoetbal tenues laten bedrukken

Bij Sportmonda kun je allerlei soorten zaalvoetbal tenues ontwerpen en laten bedrukken. Van shirts en shorts tot aan complete trainingspakken en tracksuits. Dat doe je aan de hand van onze design tool. Neem één van onze basisontwerpen als voorbeeld en personaliseer jouw zaalvoetbal tenues zoals jij dat graag wilt. Bijvoorbeeld door ze te voorzien van een spelersnaam op de rug of een nummer op de short of achterzijde van het tenue.

Zo maak je als club én spelers tegen altijd een professionele indruk. Natuurlijk kun je de tenues voor zaalvoetbal ook laten bedrukken met een logo in kleur. Bijvoorbeeld van de vereniging waarbij je voetbalt of van jullie sponsor. Voor het laten bedrukken van zaalvoetbal shirts met een eenkleurig logo brengen we geen extra kosten in rekening. Een bedrijfslogo of sponsoring in meerdere kleuren kan natuurlijk ook.

Online voordelig tenues ontwerpen en laten drukken voor zaalvoetbal

Sportmonda is jouw professionele partner in het laten bedrukken van kwalitatieve zaalvoetbal shirts en tenues. Deze bedrukking realiseren we aan de hand van jouw unieke ontwerp. Daarbij voorzien we je altijd van een concurrerende prijs. Dus ook als je goedkoop tenues wilt ontwerpen voor jouw zaalvoetbalteam staan we voor je klaar.

Online voordelig tenues ontwerpen en laten drukken voor zaalvoetbal
Begin met ontwerpen

We voorzien je tevens van een aantrekkelijke korting als je de tenues wilt personaliseren met een Sportmonda logo. Daarbij maakt het natuurlijk niet uit of je 1 tenue wilt laten bedrukken of kiest voor een grotere afname. Jouw ontwerpen blijven tevens bewaard in onze database. Heb je plotseling toch meer tenues nodig voor jouw zaalvoetbalteam? Dan kun je die aan de hand van het ordernummer eenvoudig bijbestellen.

Binnen 14 dagen een uniek en bedrukt zaalvoetbal tenue voor jouw team

Zaalvoetbal tenues zelf ontwerpen online is bij Sportmonda heel eenvoudig. Je maakt namelijk gebruik van onze overzichtelijke design tool. Nadat je het gewenste zaalvoetbal kleding hebt geselecteerd, kun je beginnen met het ontwerp. Kijk de kunst af van onze basis voorbeelden en maak in een handomdraai een professioneel sportshirt. Positioneer het rugnummer en de spelersnaam. Eventueel kun je ook een logo uploaden. Daarna kies je het gewenste lettertype en de kleur.

Je ziet direct hoe jouw zaalvoetbal tenues eruit komen te zien. Als je klaar bent dien je de aanvraag in. Deze beantwoorden wij zo snel mogelijk met een definitief voorbeeld en een prijsopgave. Na jouw goedkeuring gaan we direct aan de slag met het bedrukken van jouw zaalvoetbal shirts. Ook in deze fase kun je nog van alles aan laten passen. We zijn pas tevreden als jij dat ook bent. Hoe dan ook ontvang je jouw unieke en gepersonaliseerde zaalvoetbalkleding binnen 2 weken in huis.

contact
LogoSportmonda Logoicon-name-straighticon-name-archedicon-number-spa-10icon-number-ned-10icon-number-eng-10icon-number-fra-10icon-number-ger-10icon-number-por-10icon-number-bel-10icon-number-ita-10icon-number-mex-10icon-number-usa-10icon-list-eng-10icon-list-bel-10icon-list-fra-10icon-list-ger-10icon-list-ita-10icon-list-mex-10icon-list-ned-10icon-list-por-10icon-list-spa-10icon-list-usa-10Club Logo (+2 colors)