Prev ArrowNext ArrowRatingTimeShippingMailLogoOnlyInstagramFacebookMessenger

Zaalvoetbal kleding ontwerpen

Ontwerpen je eigen zaalvoetbal kleding in slechts 5 minuten

5-sterren beoordeling
5 sterren op Facebook
Zaalvoetbal kleding ontwerpen

Voorbeelden van onze teams

Nieuwe zaalvoetbal shirts bedrukken nodig voor je team?

Zaalvoetbal shirts nodig? Dan ben je bij Sportmonda aan het juiste adres. Ga je binnenkort bijvoorbeeld beginnen met een nieuw team? Of is er al langer sprake van een team, maar is er simpelweg behoefte aan nieuwe zaalvoetbal shirts? Een kijkje bij onze speciaal ontworpen designer gaat dan waarschijnlijk veel opleveren.

Zaalvoetbal shirts bedrukken voor je eigen team
Begin met ontwerpen

Ontwerp je eigen zaalvoetbal shirts

In onze designer is het samenstellen van zaalvoetbal shirts je zo makkelijk als mogelijk gemaakt. We richten ons er specifiek op om een zo groot en gepersonaliseerd mogelijk aanbod aan te bieden. Dit betekent onder andere dat je ruim de keuze hebt qua:

Patronen

Ieder zaalvoetbal shirt ziet er weer anders uit. Dit is natuurlijk ook de bedoeling. Teams moeten wel uit elkaar gehouden kunnen worden. Maar dit betekent niet dat dat direct het enige doel is wat je na moet streven. In het beste geval zien zaalvoetbal shirts er namelijk ook visueel aantrekkelijk uit. Het is dan pas echt leuk om ze te dragen. Vandaar dat we een groot assortiment aan verschillende patronen hebben samengesteld. In de designtool zie je eenvoudig wat de patronen voor effect hebben op het uiterlijk van zaalvoetbal shirts als geheel.

Kleuren

Daarbij spelen natuurlijk ook de kleuren een grote rol. Hou je van felle, duidelijke kleuren? Of is er een bepaalde reden dat je juist voor een zachtere, minder opvallende kleur kiest? Wat je ook graag hebt, bij Sportmonda is het mogelijk. Per patroon heb je vele opties qua kleur. Kies daarom ook echt iets wat aansluit op jouw unieke wens.

Personalisatie opties voor zaalvoetbal shirts

Personalisatie opties voor zaalvoetbal shirts
Begin met ontwerpen

Verder is het extra leuk wanneer je aan zaalvoetbal shirts een persoonlijk karakter meegeeft. En dan hebben we het bijvoorbeeld over het plaatsen van rugnummers en eigen namen achterop de shirts. Ieder shirt wordt dan ook echt eigendom van één specifiek lid van het team. Hier zijn maar zelden mensen op tegen. Het geldt echt als een verrijking van zaalvoetbal shirts in het algemeen.

Stijl

Tot slot bieden we ook een groot aantal stijl opties aan. Dan doelen we bijvoorbeeld op de stijl van de rugnummers achterop de shirts. Ook hierin heb je weer de optie om verschillende kanten op te gaan. Hou je bijvoorbeeld van de stijl van de rugnummers van het Nederlands Elftal? Of ben je meer een liefhebber van het lettertype dat een ander land gebruikt? Klik de stijlen één voor één aan om zelf tot de conclusie te komen welke het meest in de smaak valt.

Zaalvoetbal shirts bestellen bij Sportmonda

Zaalvoetbal shirts bestellen bij Sportmonda
Begin met ontwerpen

Ben je momenteel dus al een tijdje aan het zoeken naar zaalvoetbal kleding die je helemaal op je eigen manier vorm kunt geven? En dan het liefst op zoveel mogelijk verschillende manieren? Navigeer dan direct naar onze designer en ga meteen aan de slag. Al met al hoeft het maar enkele minuten te duren voordat je al jouw ultieme combinatie hebt samengesteld. Vervolgens ondernemen wij direct actie en zorgen we ervoor dat de zaalvoetbal tenues al binnen 14 dagen bij jou bezorgd zijn. En dat allemaal uiteraard in de hoogst mogelijke kwaliteit!

contact
LogoSportmonda Logoicon-name-straighticon-name-archedicon-number-spa-10icon-number-ned-10icon-number-eng-10icon-number-fra-10icon-number-ger-10icon-number-por-10icon-number-bel-10icon-number-ita-10icon-number-mex-10icon-number-usa-10icon-list-eng-10icon-list-bel-10icon-list-fra-10icon-list-ger-10icon-list-ita-10icon-list-mex-10icon-list-ned-10icon-list-por-10icon-list-spa-10icon-list-usa-10Club Logo (+2 colors)