Prev ArrowNext ArrowRatingTimeShippingMailLogoOnlyInstagramFacebookMessenger

Voetbaltruitjes ontwerpen voor je team

Je eigen voetbaltruitjes ontwerpen in slechts 5 minuten

5-sterren beoordeling
5 sterren op Facebook
Voetbaltruitjes ontwerpen voor je team

Voorbeelden van onze teams

Nieuwe voetbaltruitjes ontwerpen voor je team?

Voetbaltruitjes zelf ontwerpen doe je online bij Sportmonda. Daar kun je gebruik maken van een handige design tool waarmee je zelf de mooiste sport en voetbalshirts maakt. Voorzien van een rugnummer, de naam van de sponsor of de speler. De kleuren bepaal je natuurlijk helemaal zelf. Voetbaltruitjes zelf ontwerpen en laten bedrukken was nog nooit zo eenvoudig. Bijvoorbeeld voor jezelf, jouw voetbalteam of sportvereniging.

Voetbaltruitjes ontwerpen zelf online
Begin met ontwerpen

Online voetbaltruitjes ontwerpen met naam of rugnummer

Een voetbaltruitjes of shirt is natuurlijk niet compleet zonder een naam of rugnummer. Bijvoorbeeld op de voor- of achterzijde van het tenue. Door gebruik te maken van de handige tool op onze website, kun je deze voetbaltruitjes heel eenvoudig zelf ontwerpen. Bijvoorbeeld aan de hand van onze voorbeelden. Je maakt jouw unieke ontwerp compleet met een nummer of naam. Het laten drukken van een logo of sponsornaam kan ook.

Zelf voetbaltruitjes ontwerpen betekent ook dat je zelf het lettertype én de kleur bepaald. Zo maak je als team of voetbalclub altijd een professionele indruk. De voetbaltruitjes die je zelf kunt ontwerpen overtuigen door hun fijne draagcomfort en hoogwaardige stof. Ook de bedrukking overtuigd door de goede kwaliteit. Belangrijk, want een voetbalshirt of tenue moet natuurlijk wel tegen een stootje kunnen.

Hoe zelf voetbaltruitjes ontwerpen via een tool?

Hoe zelf voetbaltruitjes ontwerpen via een tool?
Begin met ontwerpen

Bij Sportmonda maken we je het graag makkelijk. Daarom hebben we een handige design tool voor je gemaakt. Hiermee kun je zelf een shirt of voetbaltruitje ontwerpen en vervolgens laten bedrukken. Nadat je het gewenste soort en kleur shirt hebt gekozen, ga je aan de slag met het ontwerpen van jouw voetbaltruitje.

Je kunt eenvoudig een spelersnaam toevoegen tot 13 karakters, of een rugnummer. Als je ook de juiste positie hebt gekozen, kun je eventueel nog een logo uploaden. Bijvoorbeeld die van jouw voetbalclub of van een sponsor. Deze logo’s bedrukken we gratis in kleur. Wil je liever een logo in meerdere kleuren laten drukken? Ook dat behoort tot de mogelijkheden.

Als je klaar bent met voetbaltruitjes ontwerpen klik je op verzenden. Zodra je dat hebt gedaan, gaat Sportmonda direct aan de slag met het voorbereiden van de offerte. Nadat je deze hebt goedgekeurd, beginnen we met het bedrukken van jouw zelf voetbaltruitjes maken of tenue. Je ontvangt jouw unieke voetbaltruitjes binnen 14 dagen in huis.

Ontwerp vandaag nog jouw unieke en bedrukte voetbaltruitjes online

Heb je binnenkort een wedstrijd of wil je jouw voetbalteam voorzien van een professionele outfit? Begin dan vandaag nog met het ontwerpen van voetbaltruitjes door gebruik te maken van onze design tool. Kies voor een ontwerp met rugnummer en naam of laat jouw shirts bedrukken met een prachtig logo. Je ontvangt tevens een aantrekkelijke korting als je de shirts laat voorzien van onze naam. Het aantal voetbaltruitjes dat je wilt ontwerpen en laten drukken maakt niet uit. Je kunt ze bij ons per stuk, maar ook in grote aantallen afnemen. Sportmonda voorziet je namelijk graag van de flexibiliteit die je nodig hebt.

contact
LogoSportmonda Logoicon-name-straighticon-name-archedicon-number-spa-10icon-number-ned-10icon-number-eng-10icon-number-fra-10icon-number-ger-10icon-number-por-10icon-number-bel-10icon-number-ita-10icon-number-mex-10icon-number-usa-10icon-list-eng-10icon-list-bel-10icon-list-fra-10icon-list-ger-10icon-list-ita-10icon-list-mex-10icon-list-ned-10icon-list-por-10icon-list-spa-10icon-list-usa-10Club Logo (+2 colors)