Prev ArrowNext ArrowRatingTimeShippingMailLogoOnlyInstagramFacebookMessenger

Voetbaltruitjes maken voor je team

Voetbaltruitjes maken voor je eigen team in slechts 5 minuten

5-sterren beoordeling
5 sterren op Facebook
Voetbaltruitjes maken voor je team

Voorbeelden van onze teams

Nieuwe voetbaltruitjes maken voor je team?

De opkomst van het internet heeft wereldwijd een hoop teweeggebracht. Er zijn simpelweg extreem veel nieuwe mogelijkheden ontstaan. Mogelijkheden die zo’n 20 jaar geleden nog ondenkbaar waren. Zo ook op het gebied van voetbaltruitjes maken.

Voetbaltruitjes maken voor uw eigen team
Begin met ontwerpen

Waar je vroeger nog aangewezen was op dat wat jouw club, bedrijf of andersoortige vereniging zelf via omwegen bestelde, kun je nu het heft in eigen handen nemen. Voetbaltruitjes maken doe je 100% digitaal.

Voetbaltruitjes maken in de Sportmonda designtool

Bij Sportmonda hebben we een speciale designtool ontwikkeld. Hiermee wordt het mogelijk om volledig online voetbaltruitjes te maken. Het duurt dan ook niet lang alvorens je het mogelijke eindresultaat visueel voor je hebt staan. Dit is inclusief onderdelen als.

Kleurpatronen

Je hebt verschillende mogelijkheden qua kleurpatronen bij onze voetbaltruitjes. Zo hebben we een groot aantal standaardontwerpen opgenomen in het assortiment. Hierdoor kun je heel specifiek kiezen voor kleuren die op de kleuren van jouw club aansluiten. Echter ben je natuurlijk ook in staat om er een volledig eigen draai aan te geven. De mogelijkheden zijn er in ieder geval. Het is maar net de vraag waar je voorkeur naar uitgaat.

Eigen naam

Eigen naam
Begin met ontwerpen

Wat voetbaltruitjes bedrukken maken pas echt leuk maakt, is de mogelijkheid tot bedrukking van de eigen naam achterop. Veel voetballers waarderen het toch wel ten zeerste wanneer de eigen naam op het shirt staat. Dit geeft een bepaalde professionaliteit mee aan het uiterlijk. Bijna iedere voetballer droomt er stiekem toch wel een beetje van om dit ooit in het echt mee te maken.

Verder is ook de optie toegevoegd om een clublogo op de voetbaltruitjes te maken. Dit kan zowel in één kleur als ook in verschillende kleuren. Het is net als bij de andere elementen van het truitjes maken maar net de vraag wat je hier persoonlijk wilt.

Heb je een persoonlijke sponsor die je graag op de voetbaltruitjes vermeld ziet worden? Dan is dit geen probleem. Heb je geen eigen sponsor, dan mag je altijd nog kiezen voor Sportmonda. Je ontvangt dan een fikse korting op het totale aankoopbedrag!

Nummerontwerp

Bij voetbaltruitjes maken hoort uiteraard ook een nummer. En hierin heb je opnieuw een ruime keuze. Nummers kunnen op allerlei verschillende manieren ontworpen worden. Zo heb je bijvoorbeeld de keuze uit het ontwerp van nummers van allerlei nationale elftallen.

Aan de hand van deze verschillende elementen creëer je een volledig unieke en iconische collectie van verschillende voetbaltruitjes.

Je eigen voetbaltruitjes maken bij Sportmonda

Je eigen voetbaltruitjes maken bij Sportmonda
Begin met ontwerpen

Heb je momenteel dus behoefte aan je eigen voetbaltruitjes? Ben je bijvoorbeeld een nieuw team begonnen of is er binnenkort sprake van een bedrijfstoernooi? Dan komt onze speciaal ontworpen designtool maar al te goed van pas. Ga hiermee aan de slag en ontdek zelf wat de verschillende mogelijkheden zijn. Zo is er een goede kans dat je verschillende ontwerpen een kans geeft alvorens je tot de beste optie komt.

Heb je nog andere vragen of specifieke wensen met betrekking tot voetbaltruitjes maken? Neem dan even contact op met Sportmonda en laat het ons weten!

contact
LogoSportmonda Logoicon-name-straighticon-name-archedicon-number-spa-10icon-number-ned-10icon-number-eng-10icon-number-fra-10icon-number-ger-10icon-number-por-10icon-number-bel-10icon-number-ita-10icon-number-mex-10icon-number-usa-10icon-list-eng-10icon-list-bel-10icon-list-fra-10icon-list-ger-10icon-list-ita-10icon-list-mex-10icon-list-ned-10icon-list-por-10icon-list-spa-10icon-list-usa-10Club Logo (+2 colors)