Prev ArrowNext ArrowRatingTimeShippingMailLogoOnlyInstagramFacebookMessenger

Voetbaltruien met bedrukking in een fantastisch ontwerp

Sportmonda is gespecialiseerd in het maken en verkopen van voetbaltruien met bedrukking voor teams in alle groottes. We hebben een groot assortiment van voetbaltruien en helpen graag om de juiste bedrukking te vinden voor jouw team. Als het gaat om voetbaltruien met bedrukking , concentreren wij ons op een hoge kwaliteit, mooi ontwerp, goede prijs en een uitstekende service.

Voetbaltruien met bedrukking die eruit springen

Joma Copa voetbaltruien met bedrukking

Bekijk prijzen en selectie

Wij vinden dat alle teams een set voetbaltruien met eigen bedrukking verdienen, waar ze trots op kunnen zijn. Voor veel teams betekent dit ook dat de truien opvallen vergeleken met de massa, en bij ons bestaat er een grote kans dat dit gebeurd. Bij ons kan je alle delen (truien, shorts, sokken etc.) combineren, precies zoals je het wilt, en bovendien zijn er eigenlijk geen beperkingen qua bedrukkingen. Daarom is alleen je eigen fantasie die de grens bepaald voor hoe je tenue of voetbaltruien met bedrukking eruit komen te zien.

Wil je dat jouw voetbaltruien met bedrukking eruit springen, dan is de kleur van de bedrukking een krachtig instrument. Gebruik je bijv. een andere contrastkleur, zoals bijv. Neongroen op een donkerblauwe trui, dan weet je zeker dat je de aandacht krijgt. Tegelijkertijd kan het lettertype en de plaatsing van de bedrukking ook een groot verschil maken.

Kortom, de mogelijkheden zijn eindeloos, of je nu een voetbaltrui met een klassiek ontwerp wil of je toch liever kiest voor een ontwerp die eruit springt. Beide delen hebben hun charme en met ons assortiment kan je beide kanten op.

Een zee van combinaties

Teamtenue Joma Europa III met bedrukking

Bekijk prijzen en selectie

We zijn erin geslaagd een groot assortiment voetbaltruien op te bouwen, die in combinatie met de keuzevrijheid voor een nog groter aantal combinatiemogelijkheden zorgt. We hopen dat ook jij hierdoor de juiste trui en ontwerp kan vinden die bij jou past

Onze twee voorkeurs fabrikanten van voetbaltruien zijn het Italiaans Macron en het Spaanse Joma. Beide merken voldoen aan onze criteria voor een mooi ontwerp en een goede prijs, en die bovendien een fantastische kwaliteit leveren. De sterke punten van deze merken worden ook benadrukt door teams als Napoli, Lazio, Aston Villa en Getafe, die spelen in een van deze merken. Hierdoor zijn deze twee Zuid-Europese merken onze favorieten als het gaat om voetbaltruien met bedrukking.

Beide genoemde fabrikanten hebben een grote selectie modellen. Alle voetbaltruien zijn in principe beschikbaar in veel (4-20) kleuren. Dit betekent dat we alleen al voor het basisontwerp een grote selectie voetbaltruien met bedrukking kunnen aanbieden. Hier bovenop komen nog de keuzemogelijkheden voor de bedrukking, waardoor het aantal combinaties zeer hoog is.

Heb je inspiratie of ontwerpmogelijkheden nodig, schrijf dan naar ons. We helpen je namelijk graag met het vinden van de perfecte voetbaltruien met bedrukking.

Bedrukking voldoet aan de regels van de KNVB

Joma Champion IV voetbaltruien met naam

Bekijk prijzen en selectie

Weet je of de bedrukking op jullie voetbaltruien voldoen aan de regels van de KNVB? Geen probleem - wij zijn helemaal op de hoogte van deze regels.

Goedkope voetbaltruien

Veel leveranciers pronken met hun goedkope voetbaltruien, maar het is belangrijk om hier goed op te letten. Vaak is het namelijk zo dat de bedrukking of btw niet bij de prijs is inbegrepen, maar het kan ook zijn dat de kwaliteit gelijk is aan de prijs.

Wij hebben de beste prijzen op de markt - maar dat betekent niet dat we een compromis sluiten met het ontwerp of de kwaliteit. Wij kiezen onze fabrikanten waar we mee samenwerken zeer nauwkeurig en zorgen er altijd voor dat we de truien en bedrukking zelf testen.

Ben je op zoek naar een mooie aanbieding op voetbaltruien met bedrukking, bekijk dan ons assortiment of neem contact met ons op voor een vrijblijvend aanbod.

icon-name-basicicon-number-barca-10icon-number-inter-10icon-number-atletics-10icon-number-fra-10icon-number-arg-10Club Logo (+2 colors)