Prev ArrowNext ArrowRatingTimeShippingMailLogoOnlyInstagramFacebookMessenger

Voetbaltruien bedrukken voor je team

Ontwerp en koop bedrukken voetbaltruien voor je team

5-sterren beoordeling
5 sterren op Facebook
Voetbaltruien bedrukken voor je team

Voorbeelden van onze teams

Voetbaltruien ontwerpen voor je team?

Sportmonda is gespecialiseerd in het maken en verkopen van voetbaltruien met bedrukking voor teams in alle groottes. We hebben een groot assortiment van voetbaltruien en helpen graag om de juiste bedrukking te vinden voor jouw team. Als het gaat om voetbaltruien met bedrukking , concentreren wij ons op een hoge kwaliteit, mooi ontwerp, goede prijs en een uitstekende service.

Voetbaltruien bedrukken die eruit springen

Joma voetbaltruien met bedrukking

Begin met ontwerpen

Wij vinden dat alle teams een set voetbaltruien met eigen bedrukking verdienen, waar ze trots op kunnen zijn. Voor veel teams betekent dit ook dat de truien opvallen vergeleken met de massa, en bij ons bestaat er een grote kans dat dit gebeurd. Bij ons kan je alle delen (truien, shorts, sokken etc.) combineren, precies zoals je het wilt, en bovendien zijn er eigenlijk geen beperkingen qua bedrukkingen. Daarom is alleen je eigen fantasie die de grens bepaald voor hoe je tenue of voetbaltruien met bedrukking eruit komen te zien.

Wil je dat jouw voetbaltruien met bedrukking eruit springen, dan is de kleur van de bedrukking een krachtig instrument. Gebruik je bijv. een andere contrastkleur, zoals bijv. Neongroen op een donkerblauwe trui, dan weet je zeker dat je de aandacht krijgt. Tegelijkertijd kan het lettertype en de plaatsing van de bedrukking ook een groot verschil maken.

Kortom, de mogelijkheden zijn eindeloos, of je nu een voetbaltrui met een klassiek ontwerp wil of je toch liever kiest voor een ontwerp die eruit springt. Beide delen hebben hun charme en met ons assortiment kan je beide kanten op.

Een zee van combinaties

Teamtenue met bedrukking

Begin met ontwerpen

We zijn erin geslaagd een groot assortiment voetbaltruien op te bouwen, die in combinatie met de keuzevrijheid voor een nog groter aantal combinatiemogelijkheden zorgt. We hopen dat ook jij hierdoor de juiste trui en ontwerp kan vinden die bij jou past

Onze twee voorkeurs fabrikanten van voetbaltruien zijn het Italiaans Macron en het Spaanse Joma. Beide merken voldoen aan onze criteria voor een mooi ontwerp en een goede prijs, en die bovendien een fantastische kwaliteit leveren. De sterke punten van deze merken worden ook benadrukt door teams als Napoli, Lazio, Aston Villa en Getafe, die spelen in een van deze merken. Hierdoor zijn deze twee Zuid-Europese merken onze favorieten als het gaat om voetbaltruien met bedrukking.

Beide genoemde fabrikanten hebben een grote selectie modellen. Alle voetbaltruien zijn in principe beschikbaar in veel (4-20) kleuren. Dit betekent dat we alleen al voor het basisontwerp een grote selectie voetbaltruien met bedrukking kunnen aanbieden. Hier bovenop komen nog de keuzemogelijkheden voor de bedrukking, waardoor het aantal combinaties zeer hoog is.

Heb je inspiratie of ontwerpmogelijkheden nodig, schrijf dan naar ons. We helpen je namelijk graag met het vinden van de perfecte voetbaltruien met bedrukking.

Bedrukking voldoet aan de regels van de KNVB

voetbaltruien met naam

Begin met ontwerpen

Weet je of de bedrukking op jullie voetbaltruien voldoen aan de regels van de KNVB? Geen probleem - wij zijn helemaal op de hoogte van deze regels.

Goedkope voetbaltruien

Veel leveranciers pronken met hun goedkope voetbaltruien, maar het is belangrijk om hier goed op te letten. Vaak is het namelijk zo dat de bedrukking of btw niet bij de prijs is inbegrepen, maar het kan ook zijn dat de kwaliteit gelijk is aan de prijs.

Wij hebben de beste prijzen op de markt - maar dat betekent niet dat we een compromis sluiten met het ontwerp of de kwaliteit. Wij kiezen onze fabrikanten waar we mee samenwerken zeer nauwkeurig en zorgen er altijd voor dat we de truien en bedrukking zelf testen.

Ben je op zoek naar een mooie aanbieding op voetbaltruien met bedrukking, bekijk dan ons assortiment of neem contact met ons op voor een vrijblijvend aanbod.

Voetbaltruien met bedrukking

Als voetballer voelt het fantastisch om een eigen shirt te hebben met naam en rugnummer erop. Daarom hebben we bij Sportmonda ervoor gekozen, dat opdruk altijd bij onze standaardprijzen is inbegrepen. Dit is onze bijdrage om ervoor te zorgen, dat alle teams een stoer teamtenue kunnen dragen, ongeacht het budget. Om er zeker van te zijn dat ieder team goed zichtbaar is op het veld en voorzien is van een eigen leuke stijl, hebben we in de design-tool de leukste lettertypes uitgezocht voor het opdrukken van naam en rugnummers. De meest populaire lettertype is ‘SPA’, wat zijn oorsprong heeft in het Spaanse voetbalteam F.C. Barcelona. Dit lettertype is elegant en super sierlijk om te zien op het veld, net zoals ‘Barca’ zelf!

Onze truien zijn doorgaans gemaakt van 100% polyester - wat ook het meest gebruikt wordt voor voetbalshirts, dankzij zijn hoge slijtvastheid en hoge draagcomfort. Sommige shirts bevatten ook 5% Elastaan, waardoor het shirt elastischer wordt en een mooie pasvorm heeft. Polyester is een luchtig en lichtgewicht materiaal, dat de huid laat ademen en overtollig warmte en zweet laat verdampen.

Wanneer het juiste shirt geselecteerd is, komt de vraag natuurlijk: welke maat moet je kiezen? In onze maattabel, vind je gemakkelijk de juiste maat. Als je toch niet zeker weet welke maat te kiezen, bieden wij de optie aan om de kleding eerst te passen. Op verzoek zenden wij de modellen in de maten toe die worden opgevraagd. Het enige dat we dan nodig hebben is een aanbetaling op de waarde van de kleding, die je natuurlijk weer terugkrijgt als we de kleding terug hebben gekregen.

Voetbaltruien met eigen naam

Het spelen met eigen naam op de achterkant van een shirt is iets heel bijzonders. Nu ben je niet langer alleen “een nummer”. Wanneer teams hun teamtenue bij ons bestellen, laten ze meestal hun namen (of nicknames) op de shirts drukken. Wij adviseren om onder 13 tekens te blijven, zodat het goed past op het shirt.

De meest populaire nummers zijn tussen 1 - 25, maar we kunnen elk nummer tot 99 laten drukken. In onze design-tool gebruiken we altijd het cijfer 10 als voorbeeld, wanneer we een lettertype tonen. We hebben hier bewust voor gekozen als een eerbetoon aan sommige van de beste voetballers aller tijden, waar we allemaal naar op hebben gekeken. Denk aan Michael Laudrup, Lionel Messi, Dennis Bergkamp, Zinedine Zidane, Diego Maradona en Ronaldinho - allen hebben dit nummer gedragen.

Voetbaltruien van Craft

Craft voetbaltruien met naam
Begin met ontwerpen

Craft is al jaren een gerenommeerd merk op het gebied van performance en hardloopkleding - en nu bewandelen ze ook het pad van de teamtenues. Met modellen zoals Craft Progress Graphic en Craft Pro Control Button, hebben ze hun entreé gemaakt en laten zien dat zij zich kunnen meten met geduchte concurrenten. Craft levert simpelweg kwaliteittenues tegen scherpe prijzen ; alle modellen - klassiek uitgevoerd- zijn gemaakt van 100% polyester.
Bij Sportmonda zijn we dol op het model Craft Pro Control Fade, dat voorzien is van een fade-design in 2 kleuren. De bovenkant is bijv. wit en de onderkant bijv. rood, met een leuke kleurschakering in het midden.

Een ander populair design waar veel teams al voor gekozen hebben is Craft Progress Contrast. Met meer dan 15 verschillende kleurenopties zit jouw perfecte design er vast ook tussen. Vergeet niet om jouw clublogo erop te laten zetten. Kies je voor één kleur - bieden wij de tweede er gratis bij!

Welke drukmethode gebruiken

Bij Sportmonda gebruiken we de transferdruk-metode. Het gaat als volgt: Een folie wordt op de machine geprint met het formaat van het shirt waarop gedrukt moet worden. Wanneer de print erop is gedrukt, wordt deze op het shirt overgebracht via warmte. Hierdoor blijft de folie-opdruk permanent op het shirt zitten.

Betaalbare voetbaltruien ontwerpen

Als voetbaltruien betaalbaar zijn, wordt er vaak aangenomen dat de kwaliteit matig zal zijn. Bij ons is dat niet het geval! Met merken zoals Joma en Macron, die gedragen worden door verschillende grote clubs in de Premier League, de Serie A en de Primera División, kan men een teamtenue krijgen tegen een redelijke prijs.

Het Spaanse merk Joma bestaat al sinds de jaren 60 en is een van de grootste voetbalbrands in de wereld. Alleen al in Europa zijn ze sponsor van meer dan 100 verschillende teams, waaronder Espanyol, Getafé en Atalanta. Naast het produceren van mooie én betaalbare voetbalshirts, maakt Joma ook mooie tracksuits, tassen, fitnesskleding en veel meer. Wij verkopen een brede selectie ervan met als goedkoopste teamtenue, inclusief opdruk & BTW voor maar €39!

Het Italiaanse merk Macron begon in de jaren 70 met het verkopen van sportkleding, geschikt voor Amerikaanse sporten, in Italië. Na flink te hebben geïnvesteerd in hun producten in begin jaren 90, breidde Macron de organisatie uit en verplaatste zijn hoofdkwartier naar Crespellano, Bologna

Toen ze sponsor werden van het team van Bologna in ´00 wonnen ze nog meer terrein. Dit was het begin van het veroveren van de Italiaanse sportkledingmarkt. In 2014 sloten ze een 4-jarig contract met Bolton Wanderers, en kochten ze de rechten voor de naam van het stadion, dat sindsdien ‘Macron Stadium’ heet.
We kunnen er niet omheen: Macron is inmiddels een leidend merk in de voetbalwereld en ook sponsor van teams als Deportivo La Coruña, AJ Auxerre, Lazio, Udinese en 1860 Munich

De geschiedenis van scheenbeschermers

De eerste scheenbeschermers werden al in 1874 ontwikkeld en gebruikt door de speler Sam Weller Widdowson van Nottingham Forest. Hij begon een paar cricketrails bij te snijden en droeg ze buiten op zijn sokken. In het begin werd hij uitgelachen -zoals vaker het geval is geweest in de geschiedenis wanneer iemand iets baanbrekend uitvindt. Maar later begonnen meer spelers het nut ervan in te zien en al snel greep de handige uitvinding om zich heen: de scheenbeschermers bleken blijvertjes. Rond de eeuwwisseling waren de scheenbeschermers al kleiner geworden van vorm en werden ze in de kousen gedragen, zoals we het vandaag de dag ook kennen.

Voetbalkleding en -kleuren

In 1890 besloot de Football League -die twee jaar eerder was opgericht- dat twee teams niet langer dezelfde kleur konden laten registreren als hun teamkleuren. Het duurde echter niet lang voordat deze regels weer aangepast werden en men besloot dat alle teams een tweede kleurset mee moesten nemen bij wedstrijden, zodat men snel van kleur kon veranderen, om verwarring te vermijden. Dit was het begin van wat wij tegenwoordig als thuis- en uitkleuren kennen. Aanvankelijk moest het thuisteam overschakelen naar een andere kleurset bij onduidelijkeid, maar in 1921 veranderde het, zodat het team dat uit speelde hun shirts moesten veranderen in geval van verwarring.

Over voetbaltruien en Engelse voetbal

Teamtenue Macron met bedrukking
Begin met ontwerpen

In het voetbal is de standaard dat men een tenue draagt bij wedstrijden. De regels van het voetbal zijn dat elke speler minimaal een shirt, shorts en sokken moet dragen. Een voetballer moet ook geen gevaarlijke voorwerpen op zich hebben die de tegenstander zou kunnen beschadigen (zoals sieraden). Bij sommige toernooien zijn er bijvoorbeeld ook duidelijke regels voor hoe groot het clublogo mag zijn.

Traditioneel gezien dragen alle spelers in een voetbalwedstrijd nummers op de shirts. In de regel krijgen alle spelers een nummer van 1 tot 11 die aan hen worden gegeven op basis van de positie die ze innemen op het veld. Maar nu voetbal professioneler is geworden en de selecties breder zijn geworden, is de traditionele manier van rugnummer uitdelen bij de meeste clubs niet langer het geval. Zo kom je bijv. Nu weleens nr. 9 of 11 tegen in de verdediging.

In het profvoetbal krijgt men vaak een rugnummer toegekend, dat men gedurende het hele seizoen draagt. Dit komt door de verkoop van shirts, wat voor vele clubs de voornaamste inkomstenbron is geworden. Veel voetballers spelen ook met hun voor- of achternaam op het shirt - en in sommige gevallen zelfs hun bijnaam. Typisch wordt de naam geplaatst net boven het rugnummer, maar in sommige clubs speelt men ook met de naam onder het nummer.

Voetbal ontstaat in Engeland

Voetbal is al vele jaren een populaire sport, die oorspronkelijk uit Engeland komt, waar het in 1860 voor het eerst als georganiseerd voetbal werd gespeeld. In die tijd speelde je gewoon in de kleding die je beschikbaar had en kon het voorkomen dat sommige teams speelden met gekleurde caps of stoffen riemen om zo onderscheid te kunnen maken tussen de twee teams.

Dit werd uiteindelijk echter te problematisch. Daarom werd in 1867 voorgesteld dat de twee teams van te voren met elkaar moesten afspreken welke kleuren ze droegen.

contact
LogoSportmonda Logoicon-name-straighticon-name-archedicon-number-spa-10icon-number-ned-10icon-number-eng-10icon-number-fra-10icon-number-ger-10icon-number-por-10icon-number-bel-10icon-number-ita-10icon-number-mex-10icon-number-usa-10icon-list-eng-10icon-list-bel-10icon-list-fra-10icon-list-ger-10icon-list-ita-10icon-list-mex-10icon-list-ned-10icon-list-por-10icon-list-spa-10icon-list-usa-10Club Logo (+2 colors)