Prev ArrowNext ArrowRatingTimeShippingMailLogoOnlyInstagramFacebookMessenger

Voetbaltenues bedrukken voor je team

Ontwerp en koop bedrukken voetbaltenues voor je team

5-sterren beoordeling
5 sterren op Facebook
Voetbaltenues bedrukken voor je team

Voorbeelden van onze teams

Nieuwe voetbaltenues bedrukken nodig voor je team?

Voetbaltenues laten bedrukken doe je eenvoudig via onze online designer. Met deze tool voorzie je elk voetbaltenue van een geweldig opdruk. Of dat nu gaat om een rugnummer of een sponsor logo. Liever voetbaltenues laten bedrukken met de naam van jouw voetbalclub? Ook dat behoort bij Sportmonda tot de mogelijkheden.

Voetbaltenues bedrukken met naam of logo
Bekijk nu selectie en ontwerp

Voetbaltenues laten bedrukken voor een team of eigen gebruik

Als je tenues wilt laten bedrukken voor een team binnen een sportclub, dan ben je aan een aantal regels gebonden. Zeker als je met dit team deelneemt aan wedstrijden, moet je rekening houden met de geldende reglementen. Zo heeft elke club zijn eigen kleur. Ook moeten de shirts voorzien zijn van een rugnummer en de naam van de speler. De sportbroek hoeft alleen bedrukt te worden met het corresponderende nummer. Vaak in een wat kleiner lettertype en zichtbaar op de voorzijde van de broek.

Heb je te maken met een sponsor? Dan kun je de tenues ook laten bedrukken met het bedrijfslogo van de sponsor. Wil je voetbaltenues laten bedrukken voor eigen gebruik of heb je niet te maken met een wedstrijdreglement? Dan heb je bij sportmonda.nl altijd een ruime keuze aan kleuren en lettertypen. Je ontwerpt jouw unieke voetbal shirt en short eenvoudig aan de hand van een basisontwerp. Vervolgens bepaal je zelf met welk rugnummer, logo of naam we jouw voetbaltenue moeten bedrukken.

Online designer tool voor het laten bedrukken van sporttenues

Online designer tool voor het laten bedrukken van sporttenues
Bekijk nu selectie en ontwerp

Via onze designer tool ontwerp je in een handomdraai een prachtig voetbaltenue. Zo kun je de achterzijde van het shirt bijvoorbeeld ,laten bedrukken met een naam. Dat kan tot maar liefst 13 tekens. Dat betekent dat je het voetbaltenues sammenstellen kunt uitrusten met een voornaam, achternaam of beiden. Natuurlijk laat je ook eenvoudig een rugnummer tussen de 1-99 bedrukken. Op de voorzijde van het voetbalshirt is plaats voor een sponsor, bedrijfs- of clublogo. Natuurlijk in het lettertype, de grootte én de kleur die jij wenst.

Kan ik zelf een bedrijfslogo of clublogo aanleveren?

Ja, dat kan! Bij Sportmonda laat je het gewenste logo zelfs helemaal gratis op jouw voetbaltenue drukken. Uiteraard in de kleur die jij wenst. Een voetbaltenue professioneel laten bedrukken hoeft dus helemaal niet duur te zijn.

Voetbaltenue ontwerpen en laten bedrukken met meerkleurig logo
Bekijk nu selectie en ontwerp

Jouw voetbaltenues laten bedrukken met een logo in meerdere kleuren? Geen probleem. Sportmonda voorziet je altijd van een fantastisch eindresultaat. En als je de tenues ook nog eens wilt laten voorzien van ons logo, dan geven we je graag korting. Bestel je meer dan 20 voetbaltenues die je wilt laten bedrukken? Dan ontvang je zelfs korting.

Ontdek nu de mogelijkheden van onze designer tool en ga direct aan de slag met het ontwerpen van jouw unieke voetbaltenues.

contact
LogoSportmonda Logoicon-name-straighticon-name-archedicon-number-spa-10icon-number-ned-10icon-number-eng-10icon-number-fra-10icon-number-ger-10icon-number-por-10icon-number-bel-10icon-number-ita-10icon-number-mex-10icon-number-usa-10icon-list-eng-10icon-list-bel-10icon-list-fra-10icon-list-ger-10icon-list-ita-10icon-list-mex-10icon-list-ned-10icon-list-por-10icon-list-spa-10icon-list-usa-10Club Logo (+2 colors)