Prev ArrowNext ArrowRatingTimeShippingMailLogoOnlyInstagramFacebookMessenger

Voetbaltenue - ontwerp en koop voetbaltenue met eigen bedrukking voor je team

Clubkleding
Voetbalkleding
Teamtruien
Spelertruien

Sportmonda levert elk jaar duizenden voetbaltenues met bedrukking aan teams, clubs en bedrijven van verschillende groottes. We hebben een grote selectie van kwaliteits voetbaltenues - en altijd tegen goede, concurrerende prijzen. Onze ambitie is daarom, dat wij altijd voor iedereen een geschikt tenue hebben.

Heb je vragen, schrijf dan naar ons via info@sportmonda.nl. Wij ontvangen graag vragen over voetbaltenues en reageren altijd snel

Wij verzamelen tevreden klanten met fantastische voetbaltenues

Atmo Pallas voetbaltenue met bedrukking

Bekijk prijzen en selectie

Wij waarderen gelukkige en tevreden klanten, aangezien de meerderheid van de vragen komen via aanbevelingen van andere. Wij weten daarom dat onze voetbaltenues altijd moet voldoen aan drie voorwaarden:

  • Hoge kwaliteit
  • Mooi ontwerp
  • Goede prijs

De hoge kwaliteit en het mooie ontwerp is deels het resultaat van onze nauwe samenwerking met de fabrikant. Bovendien staan we zelf voor het drukken van de kleding, waardoor we zelf de kwaliteit in dit stadium kunnen waarborgen en garanderen.

Bovenstaande is ook een van de redenen dat wij een mooi prijsniveau voor voetbaltenues met bedrukking kunnen vasthouden vergeleken met andere leveranciers van sportkleding. De meerderheid werkt namelijk samen met externe drukkerijen - en als er meerdere bij zijn betrokken die geld moeten verdienen is dat te zien in een hogere prijs. Dit probleem hebben wij dus verwijderd.

Het perfecte voetbaltenue voor jouw team

Joma Europa III voetbaltenue met bedrukking

Bekijk prijzen en selectie

Onze ambitie is om altijd het voetbaltenue te kunnen leveren waar je van droomt. All teams verdienen en fantastisch voetbaltenue, en wij het is onze missie om dit mogelijk te maken.

Bij ons krijg je de ruimte om je eigen voetbaltenue te ontwerpen, waar je creativiteit vrij kan vloeien. Dus heb je heel concrete of speciale wensen, dan doen wij er alles aan om het perfecte voetbaltenue voor jou te creëren.

Heb je geen speciale wensen, maar wil je gewoon een goede oplossing, waarvan je zeker weet dat het werkt, dan hebben we ook een aantal templates, waar je uit kan kiezen. Is dus bijvoorbeeld alleen de kleur van kleding en de bedrukking van belang, dan komen wij graag met een aanbeveling omtrent grootte, locatie van bedrukking en lettertype.

Altijd goedkope voetbaltenues

Wij hebben altijd een selectie met goedkope voetbaltenues in onze assortiment, dus er zijn ook mogelijkheden voor teams met een krap budget. Echter beweren we niet dat we de goedkoopste voetbaltenues verkopen, aangezien er andere leveranciers zijn die bereid zijn om een compromis te sluiten bijv. met de kwaliteit. Volgens de drie parameters waarop we ons richten, spreken we daarom van goedkope sets van hoge kwaliteit.

Door onze samenwerking met fabrikanten en de keuze van onze selectie, kunnen wij de prijzen van onze tenues laag houden. Wanneer wij een nieuw merk kiezen voor ons assortiment, kijken wij niet naar de naam/brand. Als een fabrikant hoge kwaliteit en een mooi ontwerp kan leveren, dan voldoet dat aan onze belangrijkste eisen. Wij zijn bijv. van mening dat Joma een goed voorbeeld is van zo een fabrikant - en het zijn ook de voetbaltenues van de Spaanse Joma die we momenteel het meest verkopen.

Bij ons zal je geen hoge bedragen betalen, alleen maar om in dure merkkleding te kunnen spelen. Wij hechten meer waarde aan andere dingen.

Wij hebben zelden aanbiedingen op voetbaltenues, daarentegen hebben we vaste lage prijzen en verschillende mogelijkheden om korting te krijgen.:

Volumekorting op voetbaltenues

Macron Tabit voetbaltenue met bedrukking

Bekijk prijzen en selectie

Wij werken met een vast volumekorting. Indien je minimaal 20 voetbaltenues tegelijk besteld, geven we een korting van 10% op de hele bestelling.

Met deze relatief lage grens, en onze lage standaard prijzen, zorgen wij ervoor dat niet alleen grote teams een scherpe prijs ontvangen.

Sportmonda sponsorkorting

Hebben jullie zelf geen sponsor, maar willen jullie toch besparen op jullie tenues, dan bieden wij een korting van 10% aan alle teams die spelen met ons logo op de kleding. Dit is onze “sponsorkorting”.

In dit geval, zal ons logo midden op de voorkant (groot) en in de nek (klein) van alle truitjes gedrukt worden.

Klaar om je eigen voetbaltenue met bedrukking te bestellen?

Ben je klaar om je eigen voetbaltenues te bestellen of wil je graag meer weten, dan kan je alvast een kijkje nemen bij onze selectie en prijzen:

Heb je verder nog vragen, dan ben je van harte welkom om naar ons te schrijven via info@sportmonda.nl

icon-name-basicicon-number-barca-10icon-number-inter-10icon-number-atletics-10icon-number-fra-10icon-number-arg-10Club Logo (+2 colors)