Prev ArrowNext ArrowRatingTimeShippingMailLogoOnlyInstagramFacebookMessenger

Voetbal teamkleding ontwerpen

Ontwerpen je eigen voetbal teamkleding in slechts 5 minuten

5-sterren beoordeling
5 sterren op Facebook
Voetbal teamkleding ontwerpen

Voorbeelden van onze teams

Nieuwe voetbal teamkleding bedrukken nodig voor je team?

Op zoek naar nieuwe voetbal teamkleding voor de club of voor je nieuw opgerichte voetbalteam? Dan kunnen we zeker helpen. Elk jaar leveren we duizenden bedrukken teamkleding aan teams in heel Nederlands. Bij ons zijn er geen opstartkosten - of minimale bestellingen - en kunt u uw eigen teamtenues ontwerpen.

Begin met ontwerpen

Voetbal teamkleding bedrukken

In onze “designer” kunt u beslissen hoe uw nieuwe voetbal teamkleding eruit moet zien. Uit sommige vooraf bepaalde basisontwerpen kunt u truien, shorts en sokken precies combineren zoals u wilt. Het is optioneel als je de voetbal teamkleding bedrukken wilt, maar onze ervaring zegt dat de meeste teams deze behoefte hebben. Daarom hebben we ervoor gekozen om basisafdrukken zoals naam en nummer op te nemen in de prijs van onze voetbal teamkleding.

Clublogo in één kleur is gratis om op het shirt te drukken, terwijl we een beetje extra nemen voor je eigen sponsorlogo. Dit komt omdat het vaak een stuk groter is en daarom duurder. Wij geloven echter nog steeds dat onze prijzen tot de beste op de markt voor voetbal teamkleding behoren.

Hoewel onze ontwerper momenteel hebben niet de foto’s om het te laten zien, dus veel van onze teamkleding zijn eigenlijk ook beschikbaar voor dames. Onder de knop “meer details” kun je zien voor welke modellen en shirts waar een specifiek damesmodel voor is. Je kunt ook zien of het model beschikbaar is met of zonder lange armen.

We voeren merken als Joma, Craft, Macron en Atmo, die allemaal kwaliteits teamkleding leveren. Joma is kledingleverancier van veel grote clubs in La Liga (Spanje), waar Macron deel uitmaakt van Serie A (Italië).

Goedkope voetbal teamkleding ontwerpen

Goedkope voetbal teamkleding ontwerpen
Begin met ontwerpen

Rennen op het veld met je eigen naam op de achterkant van je voetbalshirt is iets heel bijzonders. Helaas kiezen veel teams ervoor om niet te bedrukken of omdat er vaak spelers in het team worden vervangen. Dit kan het vaak een dure aangelegenheid maken bij het kopen van nieuwe voetbal teamkleding.

We willen meer teams toestaan hun eigen naam en nummer te krijgen. Daarom hebben we de standaard in al onze prijzen opgenomen. Zelfs teams met spelers die studeren, kunnen bij ons een teamkleding kopen zonder een min op de account te krijgen.

contact
LogoSportmonda Logoicon-name-straighticon-name-archedicon-number-spa-10icon-number-ned-10icon-number-eng-10icon-number-fra-10icon-number-ger-10icon-number-por-10icon-number-bel-10icon-number-ita-10icon-number-mex-10icon-number-usa-10icon-list-eng-10icon-list-bel-10icon-list-fra-10icon-list-ger-10icon-list-ita-10icon-list-mex-10icon-list-ned-10icon-list-por-10icon-list-spa-10icon-list-usa-10Club Logo (+2 colors)