Prev ArrowNext ArrowRatingTimeShippingMailLogoOnlyInstagramFacebookMessenger

Trainingskleding met logo - ontwerp en koop trainingsshirts

Ben jij op zoek naar nieuwe trainingskleding met logo voor uw bedrijf? Dan kunnen wij helpen! Ons assortiment biedt veel verschillende ontwerpen en kleuropties voor zowel mannen als dames. We leveren al aan veel grote bedrijven in Europa, zoals. JYSK, ISS en BT. Bij ons kan je kiezen of je een bedrijfslogo op de voor- of achterkant wilt laten drukken. Jij beslist natuurlijk ook met welke kleur er bedrukt wordt. We kunnen in vrijwel elke kleur opdrukken, dus moet jouw print een specifieke pantonekleur zijn, laat het dan weten aan ons, wij zorgen ervoor.

We bieden zowel opdrukken in één kleur (wat inbegrepen zit in onze standaard prijzen) als opdruk in meerdere kleuren aan - tegen een toeslag per shirt. Je kunt er ook voor kiezen om meerdere logo’s of teksten op het shirt te laten printen. Het enige wat de hoeveelheid van opdruk limiteert, is de oppervlakte -oftewel de maat van het shirt.

Hardloopschoenen met logo
Bekijk prijzen en selectie

Trainingskleding met eigen print

Om zich te onderscheiden van de massa en om naamsbekendheid te creëren, kiezen de meeste bedrijven ervoor om hun bedrijfslogo op de trainingsshirts te laten afdrukken. Sommigen kiezen voor de “veiligere” kleuren, zoals zwart, navy of groen. Maar er wordt ook vaak geëxperimenteerd met de kleurkeuzes voor wedstrijden, en zo zien we vaker bijv. neon-oranje of neon-geel voorbij komen. Meestal hangt het echter af van het soort bedrijf dat het shirt representeert en van het feit dat grotere bedrijven vaak onderworpen zijn aan brand-reglementen. Ben je al klaar om jouw trainingsshirts te bestellen? Zoek dan een trainingsshirt uit en stuur het logo per mail naar ons - gemakkelijk en snel.

Trainingskleding met eigen opdruk

Hebben jullie nieuwe trainingsjacks nodig, dan kunnen wij van dienst zijn. We hebben trainingsjacks met een losse pasvorm als trainingsjacks met een getailleerde pasvorm. Op het moment is onze trainingsjassen assortiment niet zichtbaar op de site, dus mochten jullie hier interesse in hebben laat het dan weten en wij sturen voorbeelden van ontwerpen op via mail. Mocht een van de ontwerpen bevallen dan is het mogelijk om een sample toegestuurd te krijgen tegen een aanbetaling, zodat je eerst de trainingsjacks kan passen voordat je de definitieve bestelling plaatst.

Trainingskleding voor kinderen en jongeren

Bij Sportmonda kan je ook trainingskleding bestellen voor kinderen en jongeren, met een opgedrukt logo. De maten beginnen in regel bij 6XS voor de meeste modellen. De trainingsshirts zijn super geschikt voor kinderen en jongeren die zeer actief zijn en komen van bekende merken zoals Fruit, Craft, Newline en Joma, die allemaal hoogwaardige, functionele kleding produceren die comfortabel zitten en bovendien snel opdroogt. Zoals met alle andere sportkleding voor kinderen, zal het een keer vies worden. Kleding met opdruk hebben een ander wasvoorschrift dan normale sportkleding: was de kleding op max. 30 graden en gebruik nooit de droger(!) Ruikt de kleding muf, adviseren wij om een kledingreiniger zoals HG textielreiniger te gebruiken. HG kan ook gebruikt worden voor schoenen, andere sportkleding en sportartikelen.

Hoe lever ik ons ​​bedrijfslogo aan?

Om het mooiste resultaat te verkrijgen, kun je het beste het logo opsturen in “vector”-formaat. Het betekent in feite dat het logo op en neer geschaald kan worden in grootte, zonder blokkerig of wazig te worden. De fileformaten zijn; .eps , .svg of .pdf . In sommige gevallen kunnen we ook andere formaten gebruiken, zoals bijv. de afbeeldingsformaten .png of .webp. In dat geval moet het logo wel in een hoge resolutie worden geleverd, om een mooie opdruk te verkrijgen.

Als je niet zeker weet of jouw logo gebruikt kan worden voor opdrukken, stuur ons dan een e-mail. Wij kunnen snel kunnen beoordelen of het logo wel of niet geschikt is voor opdruk.

Waarom trainingskleding kopen voor de werknemers?

Wanneer alle werknemers dezelfde kleding dragen, geeft dit teamspirit en een gevoel van eenheid, iets wat essentieel is binnen elk bedrijf. Het signaleert ook aan de werknemers en de omgeving, dat er binnen het bedrijf focus is op welzijn en gezondheid. De trainingskleding kan ook gezien worden als een cadeau voor de werknemers, omdat ze zelf niet meer hoeven te investeren in dure trainingskleding voor privé doeleinden. En overal waar de werknemers de kleding dragen -privé of zakelijk- is het bedrijf zichtbaar en groeit de merkbekendheid

Trainingsshirts voor estafettes
Bekijk prijzen en selectie

We hebben het enorm eenvoudig gemaakt om trainingskleding te bestellen bij ons. Hier vind je geen onoverzichtelijke catalogussen, gevuld met vage modelnamen die onmogelijk te onthouden zijn. Bij ons is het super makkelijk om te bestellen via de site. Kies de gewenste model(len) en kleur(en) en stuur ons daarna simpelweg een aanvraag via e-mail. Hierna zal je binnen 8 uur een offerte ontvangen per e-mail.

Als je tevreden bent met de offerte kan je daarna jouw logo opsturen naar ons. Wij zullen dan een grafisch ontwerp maken van de kleding, dat samen met de bestellingsbevestiging opgestuurd wordt naar jullie. Nadat het grafisch ontwerp bekeken is en jullie helemaal tevreden zijn, hebben wij een laatste bevestiging nodig, voordat we met de productie beginnen. De bestelling zal binnen 14 dagen worden geleverd. Als je je kleding sneller wilt gebruiken, neem dan contact met ons op. Mogelijk hebben we het gewenste model op voorraad en kunnen we zo nóg sneller leveren. Betaling kan via een normale bankoverschrijving of met creditcard.

Goed advies bij het bestellen van trainingskleding met logo’s

Het kan moeilijk zijn om kleding voor anderen te bestellen. Je wil dat iedereen precies krijgt wat hij of zij in gedachte heeft en dat de maat die gekozen is niet te klein of te groot is. Dit is ook vaak de grootste zorg bij het bestellen van trainingkleding met een opgedrukte logo. Daarom bieden wij gratis de mogelijkheid aan bedrijven, om de kleding eerst te kunnen passen, voordat ze een definitieve bestelling plaatsen. Wij vragen wel een aanbetaling op de waarde van de kleding, die je natuurlijk weer terugkrijgt, wanneer we de kleding weer hebben ontvangen.

Als bedrijf kun je dan bijv. 3 á 4 maten bestellen van elk model en alle werknemers laten passen. Zo zorg je dat iedereen de kleding past en tevreden is. Let op: Als de kleding wordt verzonden om te passen, is dit zonder logo’s.

Hebben jullie haast, is bovenstaande meestal geen optie. In dergelijke gevallen, adviseren wij dat jullie om gebruik te maken van de maattabel. In de maattabel vind je beschrijvingen van de verschillende pasvormen, die een goede indicatie geven van de verschillende modellen.

Wedstrijd geschiedenis

De mens ontwikkelde ongeveer 4.5 miljoen jaar geleden het vermogen om te lopen. Maar het was pas rond 1800 v. Chr. dat wedstrijden gehouden werden die begonnen op religieuze festivallen. Dit had zijn oorsprong in Griekenland, Egypte en klein Azië, maar ook in sommige delen van Afrika. Het oudst bekende sportfestival was de Tailteann Games -een Iers festival en viering van de godin Tailtiu. Dit festival vond plaats 1829 v. Chr. Veel later pas ontstonden de Olympische Spelen, waar de marathon werd gehouden als een van de eerste “Spelen” van 776 jaar geleden.

Hardloopshirts met logo
Bekijk prijzen en selectie

Snelste mens op 100 meter

De snelste tijd die ooit gezet is door een mens op de 100 meter, is 44,7 km/h. Deze snelheid werd gemeten toen Usain Bolt tijdens de wereldbeker in Berlijn op 16 Augustus 2009 het 100 meter wereldrecord verbrak met een tijd van maar 9,58 seconden. Dit record staat nog steeds -dat wil zeggen bijna een heel decennium. Usain Bolt is bovendien ook in het bezit van de tweede en derde snelste 100 meter tijd die ooit gemeten is, en is daarmee de ongeslagen ’Koning van de Track’.

contact
LogoSportmonda Logoicon-name-straighticon-name-archedicon-number-spa-10icon-number-ned-10icon-number-eng-10icon-number-fra-10icon-number-ger-10icon-number-por-10icon-number-bel-10icon-number-ita-10icon-number-mex-10icon-number-usa-10icon-list-eng-10icon-list-bel-10icon-list-fra-10icon-list-ger-10icon-list-ita-10icon-list-mex-10icon-list-ned-10icon-list-por-10icon-list-spa-10icon-list-usa-10Club Logo (+2 colors)