Prev ArrowNext ArrowRatingTimeShippingMailLogoOnlyInstagramFacebookMessenger

Sporttenues bedrukken voor je team

Ontwerp en koop bedrukken sporttenues voor je team

5-sterren beoordeling
5 sterren op Facebook
Sporttenues bedrukken voor je team

Voorbeelden van onze teams

Nieuwe sporttenues bedrukken nodig voor je team?

In 2013 hebben we een overeenkomst gesloten met Joma om hun sporttenues te verkopen. Dit betekent dat je vandaag de dag toegang hebt tot de coolste sporttenues van Joma, Macron, Craft en andere merken. Uiteraard drukken wij op alle onderdelen namen, nummers, logo’s etc.

Sporttenues
Begin met ontwerpen

Ons assortiment sporttenues is vrij breed. Bij ons kan dat bijvoorbeeld koop teamkleding, spieltruien, trainingskleding en meer. Kortom, alle kleding die uw club nodig heeft.

Sporttenues met eigen print

Sporttenues met eigen print
Begin met ontwerpen

Net als bij al onze andere sporttenues kun je ook precies de gewenste druk op de kleding krijgen. Als je op zoek bent naar teamsets, kun je bij onze designer kiezen uit veel verschillende kleuren en prints.

Voor andere soorten clubkleding, b.v. trainingsset, je kunt onze selectie zien door te kiezen uit het menu bovenaan. De bestelling, en de beschrijving van de gewenste druk, kan worden gemaakt door ons een e-mail te sturen op verkoop@sportmonda.nl. U kunt ons ook logo’s voor de afdruk op dezelfde e-mail sturen.

Zodra we alle informatie en bestanden van u hebben ontvangen, zorgen we er altijd voor dat u een schets (samen met de orderbevestiging) krijgt voor definitieve goedkeuring voordat we beginnen met het afdrukken van de sporttenues. Zo zorgen we ervoor dat er geen misverstanden ontstaan en dat je precies krijgt wat je wilt.

Sporttenues voor handbal

Sporttenues voor handbal
Begin met ontwerpen

Als het gaat om tenues voor handbalspelers, zegt onze ervaring dat er veel aandacht is voor duurzaamheid, omdat er vaak aan de truien wordt getrokken. Onze kwaliteitstest van de kleding bevat dit daarom ook, om ervoor te zorgen dat we aan de verwachting kunnen voldoen.

De meeste andere parameters van sporttenues voor handbal zijn echter vergelijkbaar met die van voetbal voetbalshirts. De vele jerseys in ons assortiment zijn daardoor te gebruiken voor zowel voetbal, handbal als andere sporten.

Neem contact met ons

Zoals eerder vermeld, kunt u uw eigen sporttenues hier op de site ontwerpen of ons schrijven op verkoop@sportmonda.nl. Het maakt niet uit hoe u ervoor kiest om te doen, we kijken ernaar uit u te helpen.

Iedereen verdient het sporttenues die net zo goed zijn als de professionele teams.

contact
LogoSportmonda Logoicon-name-straighticon-name-archedicon-number-spa-10icon-number-ned-10icon-number-eng-10icon-number-fra-10icon-number-ger-10icon-number-por-10icon-number-bel-10icon-number-ita-10icon-number-mex-10icon-number-usa-10icon-list-eng-10icon-list-bel-10icon-list-fra-10icon-list-ger-10icon-list-ita-10icon-list-mex-10icon-list-ned-10icon-list-por-10icon-list-spa-10icon-list-usa-10Club Logo (+2 colors)