Prev ArrowNext ArrowRatingTimeShippingMailLogoOnlyInstagramFacebookMessenger

Sportkleding bedrukken voor je team

Ontwerp en koop bedrukken sportkleding voor je team

5-sterren beoordeling
5 sterren op Facebook
Sportkleding bedrukken voor je team

Voorbeelden van onze teams

Nieuwe sportkleding bedrukken nodig voor je team?

Wij zijn experts in het leveren van vrijwel alle soorten sportkleding met prints. Dit geldt voor alles: van voetbaltenues voor kleine voetbalclubs tot floorball-kleding van middelgrote teams. We hebben alle stappen van het ontwerp- en drukproces in eigen handen en we verkopen de beste merken op de Nederlandse markt. Hierdoor kunnen wij jullie ervan verzekeren, dat de teamtenues van hoogwaardige kwaliteit zullen zijn en dit voor zeer competitieve prijzen.

Craft Teamtenue
Begin met ontwerpen

Sportkleding bedrukken voor alle niveaus

Er zijn zoveel verschillende sporten, en de meeste kunnen op meerdere niveaus gespeeld worden -van professioneel niveau tot recreatief niveau met vrienden. Op alle niveaus is het echter in onze ogen belangrijk om als een team er goed uit te zien. Dit vergroot eenheidsgevoel en geeft vechtlust! Wil je extra opvallen in de menigte, dan kun je de shirts laten voorzien van mooie logo’s en/of speciale teksten.

Bij Sportmonda bieden we een grote selectie sportkleding aan met de overtuiging dat sportkleding van goede kwaliteit ook te krijgen moet zijn tegen een redelijke prijs. Of jij nou van rustige designs houdt in effen kleuren of opvallende designs met leuke prints in meerdere kleuren, je vindt het zeker bij ons. Wij bieden voornamelijk sportkleding in de maten 6XS tot 3XL (sommige modellen zijn zelfs kleiner en groter te verkrijgen). Ook is het mogelijk om het onderdeel en bovendeel van een tenue in twee verschillende maten te kopen, wanneer dit nodig zou zijn.

We werken samen met een aantal verschillende fabrikanten en kunnen daardoor een breed assortiment van leuke modellen aanbieden zoals Joma en Macron. Deze merken weten hoge kwaliteit met oogstrelende designs perfect te combineren, hetgeen deze producten zeer aantrekkelijk maakt.

Grote selectie in jouw gekozen kleur

Weet je al in welke specifieke kleuren jouw club of team gaat spelen? Dan zijn er binnen het kleurenpalet nog veel opties om het design eigen te maken. Is jouw kleurencombinatie bijv. blauw en wit, dan kunnen we dus veel verschillende opties aanbieden.

We hebben tenues met dunne strepen en dikke strepen. Tenues met leuke details op de mouwen of eye-catching kleurcombinaties op de borst. De tenues kunnen ook met dikke of dunne verticale strepen zijn versierd of zelfs voorzien zijn van kleurencombinaties in ruitjes. Uiteraard bieden we ook vrij eenvoudige en effen gekleurde shirts aan.

Hieronder kunt u een idee krijgen van de grote selectie door slechts naar 2 kleuren te kijken (blauw en wit) - de shorts kunnen altijd in andere kleuren worden gekozen:

Joma
Joma Teamtenue
Begin met ontwerpen

Gemakkelijk om sportkleding bedrukken te bestellen

Wanneer men sportkleding bedrukken koopt bij Sportmonda, is de standaard opdruk inbegrepen in de prijs, dat wil zeggen dat de volgende punten al inbegrepen zijn:

Als je besloten hebt naar welk model en welke kleur jouw voorkeur uit gaat, moet de opdruk worden gekozen. Hier hebben we een menu samengesteld wat het ontwerpproces vergemakkelijkt en leuk maakt. Kies uit 5 verschillende lettertypes en 5 verschillende kleuren voor de opdruk:

De aangeboden druk-kleuren zijn afhankelijk van het kleurenschema van de shirts. Hier is een voorbeeld van enkele kleuren waaruit je kunt kiezen:

Het kleine clublogo op de borst kan meerdere kleuren hebben. Wordt hiervoor gekozen, dan moet er gerekent worden op een prijstoelage van €7. Het clublogo wordt aan de linkerkant van de borst geplaatst en heeft meestal een grootte van ongeveer 7,5 cm in doorsnede, tenzij specifiek anders wordt gevraagd.

Joma Clublogo

Daarnaast bieden wij ook de optie om een sponsorlogo op de kleding te laten drukken. We kunnen in principe alles opdrukken wat de sponsor wenst - stuur ons gewoon het sponsorlogo. Om het mooiste drukresultaat te verkrijgen, kan je het beste het logo opsturen in “vector”-formaat (bijv. .svg, .eps of .ai). Het betekent in feite dat het logo op en neer geschaald kan worden in grootte, zonder gepixeleerd of wazig te worden. De logo’s van de sponsoren kunnen ook in één of meerdere kleuren worden afgedrukt. Als je zelf geen sponsor hebt, heb je de mogelijkheid om Sportmonda als sponsor te kiezen, en 10% korting te verkrijgen op de bestelling!

Joma Sportkleding
Begin met ontwerpen

Sportkleding met eigen logo voor bedrijven

Tegenwoordig is er veel aandacht voor welzijn en gezondheid op het werk. Veel bedrijven zijn goed geworden in het motiveren van hun werknemers met onder andere gezonde snacks - maar soms ook leuke sportkleding. In dit geval kiezen bedrijven er meestal voor om hun logo op de sportkleding laten drukken, om zo extra bedrijfsuitstraling te genieten, wanneer de werknemers de kleding dragen.

Bij Sportmonda kun je iets bijzonders maken van de sportkleding. Wij bieden sportkleding van hoge kwaliteit aan in vele prachtige kleuren - met zeer veel verschillende printopties. Wij zijn trots op het feit dat onze sportkleding bijdraagt om mensen te motiveren en een steuntje in de rug te bieden bij het sporten.

Wij zien de laatste jaren een toegenomen interesse in welzijn en gezondheid op de werkvloer. Daarbij bestellen steeds meer bedrijven ook leuke teamtenues voor hun werknemers die ze gebruiken bij teambuilding activiteiten zoals bijv. bedrijfsvoetbal, -handbal

Met betrekking tot voetbal kiezen veel bedrijfsteams ervoor deel te nemen aan bedrijfsvoetbal. Er zijn ook veel andere mogelijkheden, maar hier ben je in elk geval verzekerd van goede ervaringen en leuk contact met de concurrenten, leveranciers of (toekomstige) klanten.

Vragen over sportkleding met opdruk

Als je vragen hebt over kwaliteit, keuzes of iets heel anders, stuur dan een e-mail naar info@sportmonda.nl. We staan klaar om alle vragen te beantwoorden die zich voordoen en helpen altijd graag bij het ontwerpen van de kleding.

contact
LogoSportmonda Logoicon-name-straighticon-name-archedicon-number-spa-10icon-number-ned-10icon-number-eng-10icon-number-fra-10icon-number-ger-10icon-number-por-10icon-number-bel-10icon-number-ita-10icon-number-mex-10icon-number-usa-10icon-list-eng-10icon-list-bel-10icon-list-fra-10icon-list-ger-10icon-list-ita-10icon-list-mex-10icon-list-ned-10icon-list-por-10icon-list-spa-10icon-list-usa-10Club Logo (+2 colors)