Prev ArrowNext ArrowRatingTimeShippingMailLogoOnlyInstagramFacebookMessenger

Sportkleding met eigen naam laten drukken

Sportkleding met eigen naam maken en koop

5-sterren beoordeling
5 sterren op Facebook
Sportkleding met eigen naam laten drukken

Voorbeelden van onze teams

Nieuwe sportkleding met eigen naam nodig?

Bij ons kun je sportkleding met eigen naam ontwerpen. Onze ontwerptool is voorzien van diverse basissjablonen. Maak vervolgens jouw eigen versie op basis van kleuren, lettertype en print. Dankzij de sjablonen weet je zeker dat de kleding voldoet aan de eisen van jouw sportvereniging.

Sportkleding met eigen naam
Begin met ontwerpen

Zo ontwerp je sportkleding met je eigen naam

Als coach in de sportwereld heb je sportkleding nodig voor je team. En het liefst natuurlijk sportkleding met eigen naam. Bij Sportmonda helpen we je graag met het ontwerpen van de mooiste sportkleding. Je kunt hierbij zelf bepalen hoe de sportkleding eruit moet zien: van kleuren tot logo’s.

Eigen naam en nummer

In onze tool passen we namelijk ook een aantal belangrijke regels toe in het ontwerpproces. We hebben bijvoorbeeld maximaal aantal tekens om een naam te schrijven. En we vragen je om een nummer tussen 1 en 99 te kiezen voor het rugnummer. Zo ben je er zeker van dat de hele naam op het shirt past en het nummer duidelijk zichtbaar is.

Club- en sponsorlogo’s

Club- en sponsorlogo's
Begin met ontwerpen

We maken de sportkleding met behulp van de finishing touch: logo’s op de shirts. Denk aan sponsorlogo’s of het logo van je eigen club. Dit ziet er meteen veel professioneler uit. Bovendien drukken we gratis het clublogo op de uniformen, mits ze in één kleur bedrukt kunnen worden.

Sportkleding met een eigen naam in topkwaliteit

Bij Sportmonda vinden we het belangrijk om kwaliteit te bieden, daarom kiezen we voor solide merken voor sportkleding. We bedrukken kleding met merken zoals ATMO en Joma. Je kunt Joma herkennen van diverse sportclubs uit de Eredivisie. Maar ATMO is ook niet onbekend. Ze hebben al jaren succes met hun ATMO Pallas-model. De shirts wordt ook gebruikt door het Tonsser All-Star-team.

Grote korting en ondersteuning voor het team

Grote korting en ondersteuning voor het team
Begin met ontwerpen

Ben je nu actief in een kleine sportclub en past de productie van sportkleding niet helemaal binnen je budget? Misschien is het een slim plan om met sponsors te werken. Speciaal hiervoor hebben we een gids ontwikkeld: ‘Steun voor clubs’. Met deze gids leer je hoe je sponsors kunt vinden en krijgt je advies over het aantrekken van financiële steun via financiering of crowdfunding. Als je eenmaal een geschikte sponsor hebt gevonden, hoef je alleen maar een logo aan te vragen en wij drukken het op je shirt.

Daarnaast is het ook mogelijk om korting te krijgen op je sportkleding. Wil je de printkosten van sportkleding binnen de perken houden? Overweeg dan om het Sportmonda logo op je sportkleding te printen. Dan krijg je een flinke korting op de kleding.

Ontwerp zelf of vraag onze hulp

Heb je moeite met zelf sportkleding ontwerpen? Weet dan dat onze ontwerptool is ontworpen door sportliefhebbers met jarenlange ervaring. Ze weten precies waar goede sportkleding met eigen naam aan moet voldoen. Ze hebben ervoor gezorgd dat alleen de mooiste combinaties gemaakt kunnen worden. Zo weet je zeker dat je atleten niet met vloekende kleding het veld oversteken. En kom je er zelf niet uit? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

contact
LogoSportmonda Logoicon-name-straighticon-name-archedicon-number-spa-10icon-number-ned-10icon-number-eng-10icon-number-fra-10icon-number-ger-10icon-number-por-10icon-number-bel-10icon-number-ita-10icon-number-mex-10icon-number-usa-10icon-list-eng-10icon-list-bel-10icon-list-fra-10icon-list-ger-10icon-list-ita-10icon-list-mex-10icon-list-ned-10icon-list-por-10icon-list-spa-10icon-list-usa-10Club Logo (+2 colors)