Prev ArrowNext ArrowRatingTimeShippingMailLogoOnlyInstagramFacebookMessenger

Ons team

Als sport geeks vinden wij dat iedereen een fantastisch team tenue verdiend.

Contact ons

Sportmonda ApS
Engager 2-4
2605 Brøndby
info@sportmonda.nl
+45 7071 5542

Pers

Vind ons op de volgende sociale media:
Facebook

Over Sportmonda

Showroom Sportmonda

Wij zijn een jong bedrijf dat zich voornamelijk bezighoudt met de verkoop van sportkleding met bedrukking. Dit betekent onder andere de verkoop van teamtenues voor voetbalclubs, hardlooptruien voor bedrijven en spelerstruien voor middelbare schoolteams. We zullen de saaie teamtenues op de Nederlands sportvelden vervangen. We zijn met deze missie begonnen in het voorjaar van 2013.

Achter Sportmonda zitten drie jonge jongens die in sport en kleding zijn geïnteresseerd. We hebben uitgerekend dat we tezamen meer dan 50 jaar sport beoefenen. Dit is van alles geweest, van hobby tot elitair niveau. We hebben voornamelijk voetbal, vlagvoetbal, handbal, hardlopen, fietsen en golfen beoefent. Onze passie kan daarom heel kort worden beschreven: we houden van sport! We gebruiken onze eigen ervaringen, die we in de loop van de jaren hebben opgedaan als atleten, bij de selectie van producten en ontwerpen.

We zijn het er allemaal over eens dat het leuk is om op te vallen als teams. Dit geldt zowel voor de uitvoering op het veld, maar ook voor de kleding en uitstraling van het team. Deze dingen laten zien dat men serieus is en een echt team. We denken dat je zowel gelukkig als trots moet zijn als je je shirt over je hoofd trekt. Het zijn deze gevoelens die we willen helpen creëren!

Sportmonda Lager

Wij hebben de volgende doelstellingen voor het bedrijf:

  • Creëer eenvoudig toegang tot coole sportswear met bedrukking voor iedereen.
  • Geef sportteams en bedrijven de mogelijkheid om hun waarden uit te drukken via sportkleding.
  • Creëer grote flexibiliteit op het gebied van ontwerp en aankoop.

Daarom willen we het voor iedereen gemakkelijk maken om sportkleding van hoge kwaliteit met gepersonaliseerd drukwerk te kopen. We hebben een aantal standaard sjablonen voor drukwerk gemaakt, maar bieden bijvoorbeeld ook onze hulp aan bedrijven en teams die speciale wensen of ideeën hebben voor het ontwerp. We willen dat onze klanten op alle punten grote flexibiliteit ervaren. We zullen daarom altijd veel moeite doen om het juiste tenue te krijgen, en het is ook altijd mogelijk om afzonderlijke delen van een tenue bestellen.

Kortom, we willen het eerste bedrijf zijn waar je aan denkt wanneer je fantastische geïndividualiseerde voetbaltenues, hardlooptruien, jerseys met bedrukking of andere sportkleding met bedrukking wilt.

Mooie producten van hoge kwaliteit

Onze producten worden zorgvuldig geselecteerd op basis van 3 primaire criteria:

  • Hoge kwaliteit
  • Mooi ontwerp
  • Goede prijzen

We doen nooit concessies aan de hoge kwaliteit. Daarom testen we al onze producten regelmatig en verkopen we alleen producten die we zelf zouden gebruiken. We zijn voortdurend op zoek om ons leveranciersnetwerk uit te breiden, wanneer we onder de indruk zijn van de kwaliteit en het aangeboden ontwerp. We onderzoeken daarom voortdurend de markt voor nieuwe en opwindende producten. Het is ook belangrijk voor ons dat er een duidelijke correlatie is tussen de kwaliteit en de prijs van onze producten. Daarom betalen we voor een kwalitatief goed product en niet alleen voor een merk.

Wij denken niet alleen aan sport

We denken het grootste gedeelte van de dag aan sport en fantastische team kleding, maar er is ook plaats om aan het milieu te denken.

We zijn ons er terdege van bewust hoe wij als bedrijf kunnen bijdragen aan de beïnvloeding van het milieu. Dat hebben we dan ook uitsluitend gekozen voor Deense FSC-gecertificeerde kartonnen dozen, die voornamelijk zijn gemaakt van gerecycleerde materialen.

Milieuvriendelijkeverpakking

Daarnaast hebben we er ook voor gekozen om ons aan te melden voor het “Co2 Neutral Website” -initiatief. Hiermee ondersteunen we initiatieven die de CO2-uitstoot wereldwijd verminderen, inclusief bij de bouw van hernieuwbare energiebronnen en het behoud van het regenwoud.

Co2 Neutraal Website

Europa’s favoriete leverancier van sportkleding met bedrukking

voetbaltenue van Sportmonda

We zijn op alle punten ambitieus - zowel in relatie tot de individuele producten die we verkopen, maar ook in onze eigen toekomst. We hebben de volgende visie opgesteld: we willen de voorkeursleverancier zijn voor zowel bedrijven als kleinere sportteams in de Europese landen als het gaat om teamtenues, sportkleding en accessoires met bedrukking.

We zullen dit onder andere bereiken met onze vaste missie: onze klanten moeten onder de indruk zijn van onze hoge kwaliteit en vriendelijke service. Ons doel is dat de klant altijd een hoge kwaliteit en waar voor zijn geld ervaart. We moeten er altijd naar streven om de klant de mogelijkheid te bieden de sportkleding te kopen die het beste bij hem past.

We verkopen in heel Europa

Tegenwoordig leveren we kleding aan heel Europa (en soms ook aan landen buiten Europa). Onze openingen hebben plaatsgevonden in de volgende volgorde:

We verkopen ook aan de rest van Europa via Sportmonda.com.

Contact ons - we horen graag van je

We horen graag van je. Dit kan bijv. zijn:

  • Wanneer je een bestelling klaar hebt.
  • Wanneer je onze hulp nodig hebt met een ontwerp of selectie.
  • Wanneer je vragen hebt over onze producten.
  • Wanneer je algemene vragen of feedback hebt.

Je kan ons een e-mail sturen via info@sportmonda.nl - we zitten klaar om binnen 8 uur te reageren.

We horen graag van je!

contact
LogoSportmonda Logoicon-name-straighticon-name-archedicon-number-spa-10icon-number-ned-10icon-number-eng-10icon-number-fra-10icon-number-ger-10icon-number-por-10icon-number-bel-10icon-number-ita-10icon-number-mex-10icon-number-usa-10icon-list-eng-10icon-list-bel-10icon-list-fra-10icon-list-ger-10icon-list-ita-10icon-list-mex-10icon-list-ned-10icon-list-por-10icon-list-spa-10icon-list-usa-10Club Logo (+2 colors)