Prev ArrowNext ArrowRatingTimeShippingMailLogoOnlyInstagramFacebookMessenger

Voetbalshirts maken voor je team

Voetbalshirts maken voor je eigen team in slechts 5 minuten

5-sterren beoordeling
5 sterren op Facebook
Voetbalshirts maken voor je team

Voorbeelden van onze teams

Nieuwe voetbalshirts maken voor je team?

Er zijn veel dingen om mee rekening te houden wanneer je voetbalshirts moet ontwerpen met je eigen naam en rugnummer. De meeste teams kunnen niet vrijuit kiezen voor een kleurencombinaties, maar zijn gebonden aan de reglementen van hun club. Als dit niet het geval is, kun je natuurlijk vrij kiezen uit het kleurenscala. Op basis van onze interne statistieken zien we dat het vaakst basiskleur rood of blauw gekozen wordt. Maar zwart en wit wint de laatste tijd ook terrein.

Bij Sportmonda kun je een eigen voetbalshirt maken op basis van een aantal vooraf gemaakte basisontwerpen. Hieronder vind je een schets van een standaard teamtenue dat bij ons besteld zou kunnen worden. Je kiest natuurlijk zelf of je een club- of sponsorlogo erop wilt laten drukken en met welk lettertype er gedrukt moet worden.

Maak je eigen voetbalshirt voor jouw team
Begin met ontwerpen

Het bovenstaande model kan verkregen worden in veel verschillende kleuren, dus wil jij dit design in een andere kleur, dan vind je de verschillende kleuropties in de design-tool.

Maak je eigen voetbalshirt met naam en rugnummer

Wanneer je er voor kiest om een voetbalshirt te laten printen bij Sportmonda, bepaal je zelf welke namen en rugnummers je op de shirts wil laten drukken. Wij hanteren een maximum limiet van 13 tekens, wat ervoor zorgt dat de hele naam op het shirt kan staan. Met betrekking tot rugnummers verzoeken we om een getal te kiezen tussen 1-99. Wordt er gekozen voor een nummer met 3 cijfers -wat overigens wel kan op verzoek- zal de schriftype wel kleiner worden. Wij raden bovendien af ​​om letters als cijfers te gebruiken, omdat dit bij de meeste toernooien niet goedgekeurd wordt.

Voetbalshirt met eigen naam
Begin met ontwerpen

Het ziet er gewoon beter uit wanneer jouw voetbalshirt voorzien is van een mooi clublogo! Om dit voor elk team mogelijk te maken, bieden wij het gratis aan om het clublogo erop te drukken in een kleur! Wanneer je er voor kiest om het clublogo te laten drukken in meerdere kleuren kost dit extra. Een clublogo gedrukt in meerdere kleuren ziet wel een stuk professioneler uit en is daarom ook aan te raden. Hebben jullie nog geen clublogo, en wil je er graag een laten maken, dan kan je dit laten doen op verschillende freelance-platforms zoals twago.com of fiverr.com . Zorg ervoor dat het logo opgeslagen wordt als .eps, .svg of .ai -bestand. Dit geeft het beste resultaat.

Laat een sponsorlogo drukken op de voetbalshirts

Het kan prijzig zijn om voetbalshirts te laten maken met alles wat erbij komt kijken. Daarom hebben wij een gids samengesteld voor alle teams die ondersteuning nodig hebben bij het vinden van een sponsor. De gids hebben we Steun voor clubs genoemd. De gids zal o.a. advies geven over hoe men financiële steun kan krijgen van fondsen en/of door crowdfunding. Heb jij al een sponsor gevonden? Dan moet je hun logo in vector-formaat zien te verkrijgen, wat goed geschikt is voor het printen.

Voetbalshirt met eigen sponsorlogo
Begin met ontwerpen

Opdruk en korting

Wij bieden opdrukken aan in een of meerdere kleuren. Het opdrukken met meerdere kleuren kost ietsje meer, omdat het extra werk vereist, maar het resultaat is ook duidelijk het mooist! Als jij de prijs een beetje wilt verlagen, kan je gebruik maken van onze Sportmonda-korting. Wij bieden korting op de bestelling als je ervoor kiest om ons logo erop te laten drukken. En nog korting er bovenop als je meer dan 20 sets bestelt. Beide kortingen kunnen dus worden gecombineerd tot besparing van 40%!

Maak jouw eigen Joma-voetbalshirt

We hebben een aantal verschillende merken bij Sportmonda. Een van hen is Joma, een Spaans merk dat al in 1965 werd opgericht. Met meer dan 50 jaar ervaring hebben zij de benodigde ervaring om te weten wat er precies nodig is, om goede voetbalkleding en andere soorten sportkleding te maken. In de vroege jaren 60 richtte het bedrijf zich eerst op het produceren van schoenen, waar ze zeer veel succes mee hadden. Daarna kozen ze ervoor om het voetbalveld op te gaan…

Hier zijn ze al een aantal jaar actief geweest en hebben groot succes behaald met hun kwaliteits voetbalshirts met naam. Tegenwoordig spelen meerdere clubs in de Eredivisie en Serie A ook in Joma-kleding. Joma is misschien wel een minder bekend merk dan geduchte concurenten zoals bijv. adidas en Nike, maar de kwaliteit van de kleding is net zo goed. In feite is alleen het logo anders.

Maak jouw eigen ATMO voetbalshirts

ATMO is een Deens merk met roots in Kopenhagen. Het merk werd opgericht in 2014 en is sindsdien zeer succesvol geweest met hun eerste model “ATMO Pallas”. Het tenue is verkrijgbaar in 3 verschillende basiskleuren: rood, blauw en navy. De kledingstukken -die van 100% polyester zijn gemaakt- wordt gebruikt door een All-Star team van de voetbal app Tonsser.

Jouw eigen voetbalshirts maken voor bedrijfsvoetbal

Als jij voetbalshirts nodig hebt voor het volgende bedrijfstoernooi, dan helpen wij graag bij het ontwerpen van de shirts. We hebben al voetbalshirts geleverd aan veel van de grootste bedrijven in Nederland en hun geholpen met zowel spoedbestellingen als speciale verzoeken. Stuur gewoon jouw bedrijfslogo op, en we zullen kijken of het mogelijk is om onze voetbalshirts ermee te bedrukken.

Voetbalshirts voor bedrijfsvoetbal
Begin met ontwerpen

Hulp nodig bij het maken van je nieuwe voetbalshirts

Al onze medewerkers hebben op de een of andere manier sport beoefend op verschillende niveaus. Samen hebben we ruim 50 jaar ervaring! Daarom weten we ook precies waar voetballers op letten bij het kiezen van een design voor hun team. We zetten graag onze verworven kennis in en helpen met alles van het ontwerpen tot het drukken van de shirts. Daarnaast geven we graag onze mening over welke kleurencombinaties volgens ons geschikt zijn voor jullie team.

In onze design-tool hebben we zelfs de beste combinaties voor alle sets met de hand geselecteerd, zodat je verzekerd ben van een geweldige set. Heb jij bijvoorbeeld een blauwe shirt uitgekozen dan krijg je daarbij niet de optie om groene shorts te kiezen, omdat deze twee kleuren geen goede combinatie zijn. Mocht je toch precies die combinatie willen, stuur ons dan gerust een mail. Alle ontwerpen in onze design-tool worden met de hand geplukt van verschillende fabrikanten. We hebben zelf alle ontwerpen aan gehad en het materiaal gevoeld, om zeker te zijn dat de kwaliteit voldoet aan onze standaarden. Daarom kan je er zeker van zijn, dat jullie nieuwe voetbalshirts aan de verwachtingen zullen voldoen.

contact
LogoSportmonda Logoicon-name-straighticon-name-archedicon-number-spa-10icon-number-ned-10icon-number-eng-10icon-number-fra-10icon-number-ger-10icon-number-por-10icon-number-bel-10icon-number-ita-10icon-number-mex-10icon-number-usa-10icon-list-eng-10icon-list-bel-10icon-list-fra-10icon-list-ger-10icon-list-ita-10icon-list-mex-10icon-list-ned-10icon-list-por-10icon-list-spa-10icon-list-usa-10Club Logo (+2 colors)