Prev ArrowNext ArrowRatingTimeShippingMailLogoOnlyInstagramFacebookMessenger

Hardloopshirts bedrukken

Ontwerpen je eigen Hardloopshirts in slechts 5 minuten

5-sterren beoordeling
5 sterren op Facebook
Hardloopshirts bedrukken

Voorbeelden van hardloopshirts

Nieuwe hardloopshirts voor het bedrijf?

Bij Sportmonda hebben we een enorme selectie hardlooptruien en net als bij alle andere sportkleding die we verkopen, kun je deze precies laten bedrukken zoals je wilt.

Hardloopshirts bedrukken
Bekijk prijzen en selectie

Wij verkopen hardloopshirts bedrukken van merken als Craft, Joma en Macron. Er is dan ook sprake van hardloopshirts van de beste kwaliteit die je kunt vinden - voor professionals, clubs en bedrijven. U kunt bestellen via onze website of ons een e-mail sturen op verkoop@sportmonda.nl - we helpen u graag bij alles, van het kiezen van een trui tot het ontwerp zelf.

Als je bij ons bedrukte hardlooptruien bestelt, ontvang je altijd een schets voor definitieve goedkeuring voordat we de kleding gaan bedrukken. Op deze manier weten we zeker dat we het eens zijn over waar logo’s etc. geplaatst op de kleding, samen in welke maten. Mocht je voor het bestellen iets andere ontwerpen willen zien, dan maken we graag meerdere schetsen met je logo erop, zodat je iets anders hebt om uit te kiezen.

Wat is hoge kwaliteit van hardloopshirts bedrukken?

Als we van mening zijn dat de hardloopshirts van de hoogste kwaliteit zijn, zijn er natuurlijk verschillende manieren om dit te meten. Het is ook een van de dingen die het moeilijk maken om de kwaliteit van hardlooptruien te meten. Er zijn echter 3 parameters waarvan wij denken dat ze de belangrijkste zijn - en op alle drie de Joma, Macron en Craft scoort het toppunten:

Hoe voelt het hardloopshirt aan?

Hardloopshirts bedrukken kwaliteit
Bekijk prijzen en selectie

De belangrijkste parameter is misschien ook de moeilijkst te meten en daarmee ook de meest subjectieve. Ik durf echter nog steeds de jas aan en zeg dat ik geen andere merken heb geprobeerd die hardlooptruien maken die beter aanvoelen dan die van Craft.

Hoe goed draagt de hardlooptrui zweet?

U kunt dit op verschillende manieren meten. Als we het hebben over hardlooptruien, geldt hetzelfde principe voor andere sporttenues. Er zijn hardloopshirts in verschillende prijsniveaus - en er is veel tussen van prijs en kwaliteit. Vooral de kwaliteitsfactor die zweettransport wordt genoemd. Maar bij de meeste prijsniveaus hebben we hardlooptruien bedrukt die kunnen concurreren met andere merken.

Hoe goed houdt het hardloopshirt bedrukken?

Hardloopshirts bedrukken joma
Bekijk prijzen en selectie

Het laatste deel van onze beoordeling gaat over de duurzaamheid van de trui. Hier bedoelen we bijvoorbeeld of het naaien begint te lopen of dat het shirt na vele wasbeurten van pasvorm verandert. Op dit moment presteren de meeste grote merken goed. Het is niet zo ver van boven naar beneden en onze merken zitten dan ook goed in het midden.

Als je een harloopshirt bedrukken wilt bestellen, bekijk dan hier ons aanbod of neem contact met ons op verkoop@sportmonda.nl. We horen graag van u.

contact
LogoSportmonda Logoicon-name-straighticon-name-archedicon-number-spa-10icon-number-ned-10icon-number-eng-10icon-number-fra-10icon-number-ger-10icon-number-por-10icon-number-bel-10icon-number-ita-10icon-number-mex-10icon-number-usa-10icon-list-eng-10icon-list-bel-10icon-list-fra-10icon-list-ger-10icon-list-ita-10icon-list-mex-10icon-list-ned-10icon-list-por-10icon-list-spa-10icon-list-usa-10Club Logo (+2 colors)