Prev ArrowNext ArrowRatingTimeShippingMailLogoOnlyInstagramFacebookMessenger

Gepersonaliseerde voetbaltenue

Ontwerp en koop gepersonaliseerde voetbaltenue voor je team

5-sterren beoordeling
5 sterren op Facebook
Gepersonaliseerde voetbaltenue

Voorbeelden van onze teams

Nieuwe gepersonaliseerde voetbaltenue nodig voor je team?

Altijd al eens je eigen, persoonlijke voetbaltenue willen ontwerpen en dragen? Dan is dit nu mogelijk! Bij Sportmonda verzorgen we van begin tot eind het samenstellen, produceren en versturen van personaliseerde voetbaltenues. Hierdoor is het voor iedereen mogelijk om binnen 14 dagen van wens naar ontwerp naar het daadwerkelijk dragen van het voetbaltenue te gaan.

Gepersonaliseerde voetbaltenues
Begin met ontwerpen

We hebben namelijk stevig ons best gedaan om dit proces zoveel mogelijk te optimaliseren en makkelijk te maken voor onze klanten. Vandaar ook dat je op deze website de designtool tegenkomt, waarmee je binnen enkele stappen gepersonaliseerde voetbaltenues creëert.

Gepersonaliseerde voetbaltenues samenstellen

Via het onderstaande stappenplan begeleiden we je op eenvoudige wijze door het volledige proces heen. Volg deze stappen nauwkeurig en binnen een mum van tijd heb jij je eigen voetbaltenue al samengesteld. Het werkt als volgt:

1) Kies je tenue

We hebben een groot aantal verschillende tenues in ons assortiment opgenomen. Deze basisontwerpen geven je ruim de keuze om tot een optie te komen die volledig in de smaak valt. Het kiezen van je teamtenue stelt je in staat om een creatieve draai aan jouw voetbaltenue te geven. Je maakt deze visueel zo creatief als dat je zelf wilt.

2) Een kleur nemen

Per ontwerp van het tenue zijn er verschillende kleuropties. In welke kleur zie jij jezelf/en of je team lopen? Is er bijvoorbeeld een bepaalde kleur die onlosmakelijk verbonden is met degenen die de gepersonaliseerde voetbaltenues gaan dragen?

3) De bedrukking plaatsen

De bedrukking plaatsen
Begin met ontwerpen

Vervolgens zijn we aanbeland bij de bedrukking. Ook qua bedrukking heb je meerdere mogelijkheden. Zo kun je de bedrukking bijvoorbeeld in verschillende kleuren kiezen. Echter is het ook mogelijk om verschillende stijlen van de bedrukking zelf te nemen. Denk aan de verschillende stijlen die internationale voetbalteams gebruiken. Zoals die van het Nederlands Elftal of van het Italiaanse elftal.

4) Een sponsor kiezen

Tenslotte is er de mogelijkheid om een sponsor aan het tenue toe te voegen. Dit kan in principe iedere sponsor zijn die je al in gedachten hebt. Waar veel van onze klanten voor kiezen is om Sportmonda zelf als sponsor te kiezen. Hier staat namelijk een fikse korting tegenover!

Waarom gepersonaliseerde voetbaltenues bij Sportmonda bestellen?

Waarom gepersonaliseerde voetbaltenues bij Sportmonda bestellen?
Begin met ontwerpen

Naast het feit dat we je het dankzij onze designtool zo makkelijk maken om een volledig gepersonaliseerd voetbaltenue samen te stellen, zijn er nog een aantal andere redenen om voor Sportmonda te kiezen.

Zo zorgen wij er bij een toereikende voorraad bijvoorbeeld altijd voor dat de tenues binnen 14 dagen geleverd zijn. Hierdoor speel je snel in op een specifieke wens. Wanneer je op korte termijn van plan bent om te gaan voetballen, komt deze snelle service uiteraard goed van pas.

Verder is het niet nodig om een bepaalde minimumafname te doen. Je bent volledig vrij in het kiezen van een hoeveelheid. Het is zelfs mogelijk om op een later moment nog wat tenues van hetzelfde soort bij te bestellen. Hier ondersteunen we je graag bij.

Pak dus nu de designtool erbij en ga zelf aan de slag met het creëren van een gepersonaliseerd voetbaltenue!

contact
LogoSportmonda Logoicon-name-straighticon-name-archedicon-number-spa-10icon-number-ned-10icon-number-eng-10icon-number-fra-10icon-number-ger-10icon-number-por-10icon-number-bel-10icon-number-ita-10icon-number-mex-10icon-number-usa-10icon-list-eng-10icon-list-bel-10icon-list-fra-10icon-list-ger-10icon-list-ita-10icon-list-mex-10icon-list-ned-10icon-list-por-10icon-list-spa-10icon-list-usa-10Club Logo (+2 colors)