Prev ArrowNext ArrowRatingTimeShippingMailLogoOnlyInstagramFacebookMessenger

Gepersonaliseerde voetbalshirts

Ontwerp en koop gepersonaliseerde voetbalshirts voor je team

5-sterren beoordeling
5 sterren op Facebook
Gepersonaliseerde voetbalshirts

Voorbeelden van onze teams

Nieuwe gepersonaliseerde voetbalshirts nodig voor je team?

Gepersonaliseerde voetbalshirts ontwerpen én laten bedrukken? Bij Sportmonda doe je dat heel eenvoudig online. Maak gebruik van onze design tool en ontwerp unieke voetbalshirts voor jezelf of jouw team. Natuurlijk compleet met naam en rugnummer.

Gepersonaliseerde voetbalshirts ontwerpen
Begin met ontwerpen

Gepersonaliseerd voetbalshirt met naam en rugnummer

Als sporter en voetballer is kwalitatieve kleding belangrijk. Daarnaast wil je ook een goede indruk maken met een mooi voetbalshirt of voetbaltenue. Of je nu voetbalt als amateur of liever sport in wedstrijdverband. Met gepersonaliseerde voetbalshirts kun jij je op een professionele manier onderscheiden.

De shirts zijn bijvoorbeeld herkenbaar aan de kleuren van de club, maar hebben ook een persoonlijk tintje door de opdruk. Gepersonaliseerde voetbalshirts zijn namelijk voorzien van een naam of een rugnummer. Een gecombineerde bedrukking is natuurlijk ook mogelijk. Zo kun je elke speler herkennen aan zijn of haar persoonlijke shirt. Door het laten bedrukken van voetbalshirts ben je tevens herkenbaar. Als team én individuele speler.

Naam of sponsor logo op voetbalshirts laten drukken

Naam of sponsor logo op voetbalshirts laten drukken
Begin met ontwerpen

Op de website laat je jouw voetbalshirts heel eenvoudig personaliseren. Dat doe je door ze zelf te ontwerpen aan de hand van onze design tool. Je kiest jouw favoriete shirt én personaliseert deze zoals jij dat wilt. Bijvoorbeeld door het voetbalshirt te voorzien van een spelersnaam, rugnummer of logo.

Dat kan een bedrijfslogo zijn, maar natuurlijk ook een afbeelding van de sponsor. Wil je gepersonaliseerde voetbalshirts in meerdere kleuren laten bedrukken? Ook dat behoort tot de mogelijkheden.

Design tool voor het bedrukken van sportshirts

Design tool voor het bedrukken van sportshirts
Begin met ontwerpen

Door gebruik te maken van onze design tool, kun je de personalisering van jouw voetbalshirts in elke gewenste kleur laten bedrukken. Kies je voor een bedrukking met naam? Dan kun je tot wel 13 karakters invoeren. Gepersonaliseerde voetbalshirts zijn natuurlijk niet compleet zonder een rugnummer van 1-99.

Ook kun je de shirts laten voorzien van een logo. In één of meerdere kleuren. Bijvoorbeeld op de voor- of achterzijde. Nadat je het ontwerp voor jouw favoriete shirt hebt afgerond, ontvang je van ons een op maat gemaakte offerte. We streven ernaar om deze binnen 8 uur te verzenden. Na jouw goedkeuring gaan we over tot het bedrukken van jouw persoonlijke voetbalshirt of tenue.

Ontvang jouw professioneel bedrukte voetbalshirts binnen 14 dagen

Of je nu gepersonaliseerde voetbalshirts met logo, naam of rugnummer wilt laten bedrukken. Bij Sportmonda zorgen we er altijd voor dat jouw levering binnen 14 dagen wordt bezorgd. Zodra je het shirt hebt ontworpen via onze design tool, gaan we na jouw goedkeuring direct aan de slag.

Je hoeft bij ons dus nooit lang te wachten op je bestelling.

contact
LogoSportmonda Logoicon-name-straighticon-name-archedicon-number-spa-10icon-number-ned-10icon-number-eng-10icon-number-fra-10icon-number-ger-10icon-number-por-10icon-number-bel-10icon-number-ita-10icon-number-mex-10icon-number-usa-10icon-list-eng-10icon-list-bel-10icon-list-fra-10icon-list-ger-10icon-list-ita-10icon-list-mex-10icon-list-ned-10icon-list-por-10icon-list-spa-10icon-list-usa-10Club Logo (+2 colors)