Prev ArrowNext ArrowRatingTimeShippingMailLogoOnlyInstagramFacebookMessenger

Algemene Voorwaarden

Algemene informatie over het bedrijf

Sportmonda I/S (hierna ‘Sportmonda’) is een vennootschap opgericht op 21.04.2013.

Deense KvK: 43704443
Adres: Engager 2-4, 2605 Brøndby
Telefoonnummer: +45 7071 5542
E-mail: info@sportmonda.nl

Prijzen

Alle prijzen op Sportmonda.nl (hierna ‘de website’) zijn aangeduid in EURO incl. btw tenzij anders duidelijk aangegeven.

De prijzen zijn inclusief de delen en de bedrukking zoals aangegeven bij elk product.

Betaling

Het is mogelijk om de betaling bij Sportmonda via Visa- en Mastercard (we sturen een link) of internationale bankoverschrijving te betalen met de volgende bank informatie:

IBAN: DK7830000011272215
SWIFT: DABADKKK
Bank: Danske Bank

Vermeld bij overschrijving het bestellingsnummer, factuurnummer of klantnummer in de mededelingen.

Alle klanten dienen vooraf te betalen (de verwachte levertijd wordt berekend vanaf de ontvangst van de betaling).

Bij het bestellen sturen we (Sportmonda) een orderbevestiging met een overzicht van de bestelling. Op de orderbevestiging staat duidelijk het totaalbedrag evenals het rekeningnummer.

Verzending en bezorging

Wij verzenden alle bestellingen met GLS tenzij anders duidelijk afgesproken. Na verzending van ons (Sportmonda) is de bezorgtijd van GLS naar adressen in Nederland 2-3 werkdagen.

We streven ernaar om alle gepersonaliseerde producten binnen 12-14 dagen te verzenden. Als de verwachte levertijd onverhoopt wordt verlengd, zullen wij (Sportmonda) de koper hierover zo snel mogelijk informeren.

Indien je een snellere levering wenst, kan je contact met ons opnemen om te kijken of dit mogelijk is.

Er is EUR 14 voor vracht op alle bestellingen met een totale waarde van EUR 150, die wordt aangevraagd voor aflevering in Nederland. Voor alle bestellingen van EUR 150 of meer bieden wij gratis verzending in Nederland, tenzij uitdrukkelijk anders is overeengekomen bij het sluiten van de overeenkomst.

Wij leveren ook aan de rest van Europa. U kunt de algemene voorwaarden bekijken op Sportmonda.com

Wasvoorschriften / Onderhoud van kleding met bedrukking

Wij raden je aan om de volgende wasvoorschriften te volgen:

  • Was de kleding altijd binnenstebuiten.
  • Was niet op een temperatuur hoger dan 30 graden.
  • Droog de kleding niet in een droger.
  • Hang de kleding direct na het wassen op en laat het niet samengevouwen liggen als het nat is.
  • Gebruik geen wasverzachter of andere sterke producten.
  • Let op de wasvoorschriften op de kleding.

Indien de wasvoorschriften niet worden gevolgd is er een verhoogd risico dat de kwaliteit van de kleding en bedrukking verminderd. Dit kan bijv. zijn dat de bedrukking verschuift of loslaat.

Sportmonda is daarom niet verantwoordelijk voor een mindere kwaliteit, als de wasvoorschriften niet zijn gevolgd.

Persoonsgegevens in verband met aankoop

In verband met de aankoop bij Sportmonda verzamelen en bewaren we een aantal persoonsgegevens. Wij registreren de informatie die de koper invult, wat tenminste inhoudt:

  • Voor- en achternaam
  • Adres
  • E-mail

Deze gegevens worden niet doorgestuurd aan derde partijen. Indien gewenst, verwijderen we jouw persoonsgegevens van ons gegevensbestand. Neem hiervoor contact met ons op via e-mail.

Fouten en tekortkomingen

Alle prijzen op onze website en in de catalogus zijn onder voorbehoud van druk- en typefouten. Daarnaast zijn wij niet verantwoordelijk voor uitgaande en uitverkochte producten of maten.

Indien zich fouten of tekortkomingen voordoen, wordt de klant zo snel mogelijk hierover geïnformeerd.

Kortingen

We bieden verschillende kortingen op onze teamkleding. Hieronder vind je een beschrijving van de verschillende kortingen:

20% korting voor verzamelaars
Wanneer je zowel een jersey als een shorts koopt voor een teamtenue ontvang je automatisch 20% korting op onze standaard prijzen. De standaardprijzen waarvoor u korting krijgt, zijn inclusief jersey, shorts, sokken (indien geselecteerd), evenals bedrukte naam, nummer en clublogo in één kleur.

De verzamelaars korting is alleen van toepassing op onze teamtenues (die je hier vindt) en keeperssets (die je hier vindt). Andere producten en andere bedrukking, dan die inbegrepen in de standaard prijzen, vallen niet onder de verzamelaars korting.

In onze designer worden prijzen getoond inclusief de verzamelaars korting, tenzij shorts zijn uitgevinkt.

30% korting op teamtenues (20+ sets)
Als u minimaal 20 teamtenues met dezelfde print koopt, ontvangt u 30% korting op de standaardprijzen van de teamtenues. De standaardprijzen waarvoor u korting krijgt, zijn inclusief jersey, shorts, sokken (indien geselecteerd), evenals bedrukte naam, nummer en clublogo in één kleur.

De kwantumkorting is alleen van toepassing op onze teamtenues (die je hier vindt) en keeperssets (die je hier vindt). Andere producten en andere bedrukking, dan die inbegrepen in de standaard prijzen, vallen niet onder de kwantumkorting.

35% korting bij aankoop van minimaal 40 teamtenues
Als u minimaal 40 teamtenues met dezelfde print koopt, ontvangt u 35% korting op de standaardprijzen van de teamtenues. De standaardprijzen waarvoor u korting krijgt, zijn inclusief jersey, shorts, sokken (indien geselecteerd), evenals bedrukte naam, nummer en clublogo in één kleur.

De kwantumkorting is alleen van toepassing op onze teamtenues (die je hier vindt) en keeperssets (die je hier vindt). Andere producten en andere bedrukking, dan die inbegrepen in de standaard prijzen, vallen niet onder de kwantumkorting.

Ontvang 40% korting door het Sportmonda-logo op uw teamtenues te laten drukken
Als u ervoor kiest om het Sportmonda-sponsorlogo op de teamtenues te hebben (zoals weergegeven in de designer), ontvangt u 40% korting op de standaardprijzen van de teamtenues. De standaardprijzen waarvoor u korting krijgt, zijn inclusief jersey, shorts, sokken (indien geselecteerd), evenals bedrukte naam, nummer en clublogo in één kleur.

De sponsorkorting is alleen van toepassing op onze teamtenues (die je hier vindt) en keeperssets (die je hier vindt). Andere producten en andere bedrukking, dan die inbegrepen in de standaard prijzen, vallen niet onder de sponsorkorting.

Over het algemeen over de kortingen
Bovenstaande kortingen zijn niet cumuleerbaar - dwz. ze kunnen niet aan elkaar worden toegevoegd. Daarom ontvangt u altijd de hoogste van bovenstaande kortingen als uw bestelling aan een aantal criteria voldoet.

Algemeen

Het consumentenrecht geldt voor alle transacties via de website.

contact
LogoSportmonda Logoicon-name-straighticon-name-archedicon-number-spa-10icon-number-ned-10icon-number-eng-10icon-number-fra-10icon-number-ger-10icon-number-por-10icon-number-bel-10icon-number-ita-10icon-number-mex-10icon-number-usa-10icon-list-eng-10icon-list-bel-10icon-list-fra-10icon-list-ger-10icon-list-ita-10icon-list-mex-10icon-list-ned-10icon-list-por-10icon-list-spa-10icon-list-usa-10Club Logo (+2 colors)