Prev ArrowNext ArrowRatingTimeShippingMailLogoOnlyInstagramFacebookMessenger

Accessoires

Over accessoires

In onze accessoire-sectie hebben we gekozen voor een kleine selectie die overzichtelijk en gemakkelijk te vinden is. Hier vindt je producten van onze fabrikanten Joma en Macron, die bekend staan om hun fantastische ontwerpen. Deze merken worden gebruikt door verschillende premier league, la liga league en serie a clubs, dus je kunt er zeker van zijn dat de kwaliteit goed is.

We verkopen alles van baselayer, ballen en trainingshesjes en we hebben nu ook EHBO tassen van Masita, met alles voor eerste hulp en lichte sportblessures. We proberen constant de beste producten te vinden voor onze accessoires pagina. Kan je niet vinden wat je nodig hebt, schrijf dan naar ons. Wij hebben nauw contact met vele fabrikanten, dus wellicht dat we je toch kunnen helpen.

Tape en schoenen tassen

Onze tape, of voetbal tape zoals het ook wordt genoemd, is verkrijgbaar in alle standaard kleuren en kunnen ervoor zorgen dat de beenbeschermers vast te houden. De tape zorgt ervoor dat de beschermers niet afzakken, wanneer je een glijdende tackle maakt. De rollen worden per 10 stk. Verkocht en zijn 20 meter lang, dus door een “rol” te kopen, heb je voldoende voor de volgende paar wedstrijden.

Met onze schoenentassen kan je je voetbalschoenen beter verzorgen. Ze zijn perfect als je schoenen smerig of nat zijn, zodat je de modder niet op je andere spullen krijgt in je sporttas. De schoenentassen kunnen makkelijk in de wasmachine gewassen worden en je kan ook je tape en dergelijke hier bewaren.

contact
LogoSportmonda Logoicon-name-straighticon-name-archedicon-number-spa-10icon-number-ned-10icon-number-eng-10icon-number-fra-10icon-number-ger-10icon-number-por-10icon-number-bel-10icon-number-ita-10icon-number-mex-10icon-number-usa-10icon-list-eng-10icon-list-bel-10icon-list-fra-10icon-list-ger-10icon-list-ita-10icon-list-mex-10icon-list-ned-10icon-list-por-10icon-list-spa-10icon-list-usa-10Club Logo (+2 colors)